Baba után nőnek maradni, szexuális élet pici baba mellett (beszélgetés)
Köszi csajok, a sok hsz-t! Sokat segített!!!!
puszi
Angel Care-ről jókat hallottam, de nekünk Heim Pál-os volt, BabyControl a neve. Itt olvashatsz róla. www.babycontrol.hu
Nyugalom a mamának :)
Jó ha ott van a pici egy szobában a szülőkkel,de nem a leg szexbarátabb helyzet.Van akiket zavar ha mocorogni kezd aktus közben,sőt biztos lesz nálatok is mikor félbe kell szakítani a dolgot,mert rosszkor sír fel,és ez lehúzhatja a hangulatot.
Végülis ez a saját tapasztalatom,de hidd el ki fog alakulni,és visszaáll minden a régi kerékvágásba,én csak a legrosszabb helyzetet vázoltam fel,de gondolom erre Te is számítasz.
Az nagyon jó. Igaz, volt kétszer téves riasztás, de szerintem azért, mert kisfiam elég mélyen aludt.
Egyébként a baba 1 éves koráig ajánlják a légzésfigyelő használatát.
Nekem bevált,nemrég adtuk el.
Nem volt téves riasztásunk,olyan volt egyszer,hogy nem volt jól beállítva.
Igen,ismerem ezt az aggodalmat.De hidd el felesleges,csak nem így érezzük:-)))
Mi ezért tettünk be ágyat nekem,ha szükségét láttam én aludtam ott.Jó volt így,mert a gyerekek rögtön a saját szobájukhoz szoktak,én meg hamar kiköltöztem.Főleg akkor jó,ha jó alvó nyugis a baba.Nekem a 2 nagyobb rettenetes hasfájósok voltak 2-3 hónapig,ezért sírtak éjjel is abban az időben.A szopi engem nem fárasztott,hogy át kellett mennem 1x 2x.
Nekem nagy biztonság érzetet adott a légzésfigyelő,van ismerőseim körében akinek a babája meghalt bölcsőhalálban.Ráadásul nem is éjszaka,hanem nappal.Ment kelteni a kicsit,hogy viszi tanácsadásra délután,és halott volt,6 hós volt a kislány.
Az én kicsi fiam ma 10 hónapos de én még mindig légzésfigyelőzöm,nem mintha kellene,de olyan biztonságot ad.
Mi első perctől külön alszunk,nem mondom h nincs olyan h áthozom ha hajnalban felriad és vigasztalhatatlan,de igen igen ritkán max 5x volt eddig.
Néha volt egy két téves riasztás a légzésfigyelőtől de inkább...szóval nekem nagyon nagy magabiztosságot ad h nem vagyok mellette és mégis tudom h rendben szuszog odaát:))
Mi egyszobás lakásban lakunk és másfél éve csak ugy tudunk együtt lenni ha alszik este. Ez van ezt kell szeretni. De ha jól értem nálatok van több szoba, nem hiszem , hoyg azon kéne aggódni hogy mi van a gyerekkel amig ti más helyiségben ...
Hisz mikor kimész a konyhába akkor is otthagyod bent az ágyában éjjel mégsincs semmi baja, nem?
Szia!
Nem szeretnék részletekbe belemenni, főleg nem arról vitát kiváltani, hogy mikortól, meddig hogyan és hogy aludjon a baba. Én csak azt írom, le ahogy nálunk történt. Az én kislányom 1 hónapos koráig aludt velünk, utána átköltöztettük a saját szobájába. Nekem is jobb volt, hogy nem zavarom fel ha alszik apró-cseprő zajokkal. Szerencsére ezzel soha semmi probléma nem volt. Gondolom beszereztek neki légzésfigyelőt és bébiőrt is, ha igen, akkor nincs aggodalom, hogy éppen, mi van a picivel. És ahogy már írták, a 6 hét gyermekágy után úgyis újra egymásra találtok a pároddal :) Szinte észre sem veszed és máris a karjaiban tart Téged :)
Kellemes babás napokat kívánok Nektek!
Nekem sajnos mind a két gyerkőcöm rossz alvó volt, vagyis a kicsi még az is. ű
De azért próbáljuk úgy beosztani az időt, hogy a kettőnk közti kapcsolat is megmaradjon, ne hanyagoljuk el egymást..:-)
Ez így van! Szülés után az első együttlét olyan, mintha újból elvesztenéd a szüzességed. :-)
De ne rágódj ezen, mindent csak természetesen!
Ha vége lenne a házaséletnek egy gyerek születésével,akkor nem lennének nagy családok:-))))
Nyugi,ki fog alakulni a rend nálatok is.Természetesen úgy,ahogy Ti alakítjátok.
Én nem tartom jó ötletnek a gyerekekkel egy szobában alvást.Nekem mindhárom az első naptól a saját szobájában a saját ágyában alszik.
Az első időkbe mindig volt nekem a szobájukba ágy,ott aludtam ha kellett.
Amúgy őrködik a légzés figyelő a babára.
Az én gyerekeim átaludták az éjszakákat 2-3 hós korukra mind.Kialakítottuk az esti szertartásokat,fürdés,vacsi,mese,játék...stb...aztán alvás.Szerencsénkre soha nem is voltak olyan problémáink az alvással mint amiket sokan leírnak.
Szerintem szoktatás kérdése.
Sok sikert nektek,és ne aggódj feleslegesen.
Elősször is gratulálok a picihez a pocakban.
Szerintem ilyeneken ne is gondolkozz, hidd el, az maradsz. Hogy nők vagyunk, ahhoz hozzátartozik a gyerek is...és ha a pároddal szeretitek egymást, akkor hidd el, a vágy még nagyobb lesz kettőtök közott. És az első együttlét, ami miután a baba is meglesz szinte olyan lesz, mintha tényleg a legelső lenne.
Ne félj, minden rendben lesz...
Egy idő után már nem fog zavarni, hogy ott szuszog. Ha meg már figyel, akkor érdemes elvonulni vagy szigorúan alvás időre "szorítani".
Nincs ezzel semmi gond.
További ajánlott fórumok:
- Nőnek maradni anyaként!
- Miért nem lennél barátnője egy biszexuális nőnek?
- Anyaként igazán nőnek maradni
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?
- Bölcsis, ovis gyerek mellett nehéz egészséges maradni?
- Szexuális libidó - Mikor a legnagyobb egy nőnek a szex utáni igénye?