Baba projektet tervezünk december-február közötti indulással:) (beszélgetés)
sziasztok!
hogy vagytok?
Sziasztok!
Gratulálok a babásoknak! Boldogságos várandós napokat kívánok!
Meséljetek, hogy vagytok, hogy bírjátok???
És mi újs a többiekkel? Nálunk még nincs következő baba, de nem is siettetjük, ha akar, jöhet, ha nem, akkor később is jó :)
gratulálok, örülök nektek!
Hát én napra pontosan 6 hetes vagyok! :) Pont a feled! :D
most nézegettem a lányom terhes naplóját, őt 7 hetesen láttam először... :) imádom! remélem a tesót láthatom holnap, de valszínű csak jövő héten...
én ma vagyok 12 hetes napra pontosan...
tegnap láttam a picurkát uh-n ,nagyon édes volt,rúgkapált...
Sziasztok!
Ma pozitívat teszteltem! :) Annyira örülök!
holnap uh!
ti hogy vagytok?
Ne keseredj el, majd jövő hónapban?
Gondold el,te mennyivel jobban állsz: neked minden hónapban van egy esélyed. Nekem csak másfél havonta :)))
A szoptatás pedig csak addig jó fogigátló, ha max. 4óránként szoptatsz. Ellenben az agy...az nagy fogamzásgátló.
Megjött megint. :(
A szoptatás felér egy jó fogamzásgátlással...ezt eddig nem hittem el. Hát 2 hónapja próbálkozunk, majd ezután még jobban ráállunk, bár ennél jobban nem nagyon lehet!
nagyon helyes!nem is szabad feladni!
kibírod szombatig-vasárnapig?
én biztos nem bírnám!
szegény kislányod,de hát ezen is túl kell esni :D
aztán írni ám,hogy mi az eredmény!
Nem adom! :)
Vasárnap kellett volna megjönnie, azóta nem várat magára! :) Még nem csináltam azóta tesztet, majd anyósoméknál szombaton vagy vasárnap reggel, addig kétségek közt lebegek.
Ma voltam a lányommal oltáson, szegényke mindkét karját megbökték, de előtte jót babázott. :)
Sziasztok!
Hát mivel nem tapasztaltam a mensi előtt már napokkal jelentkező barnázásr és ma/holnap meg kellene jönnie, ezért ma reggel teszteltem egyet és negatív lesz. Hát várom, hogy mi lesz! :(
Sziasztok!
Ugye január eleje óta próbálkozunk a tesóval, de még szoptatok és nagyon beteg is voltam napokig, így azóta egyszer már megjött és teszteltem egy negatívat. Most elvileg vasárnap körül nem várom a havim. Majd meglássuk.
Szeretném nagyon a tesót!
Gratulálok azoknak, akiknek összejött már! :D
nem is kell elkeseredni!
mindennek eljön az ideje!
jó babázást
Sziasztok!
Minden babás lánynak nagyon gratulálok!!! Vigyázzatok magatokra! Mi még dolgozunk a projekten, egyelőre nincs eredmény. De nem vagyok elkeseredve. Elvégre is még csak 8 hónapja szültem :)
De már nem bánnám, ha újra beköltözne egy Picúr a pocakba...:)
5. 2 mm a petezsákom :D
mai uh-on
úgy örülök....
sziasztok lányok, nekem menstruáció előtti 4-5 napban barnás folyásom van. Lett már valaki így terhes, hogy hasonló jelensége volt???? (elvileg a hormon vizsgálatommal minden rendben. )
kérlek, írjon, aki így is terhes lett!! köszönöm
szia!
szurkolunk neked! :D
Sziasztok lányok!
Én mára nem várom :) és még nem is jött meg,csak a fejem fáj és szédülök :))
sziasztok!
köszi a drukkot!
holnap megyek vissza,jajj annyira izgulok :D
remélem jó hírrel szolgálnak :D
Halihó!
Vissza mentél? Van már valami?
drukkolok!!!
Szia!
Gratulálok!
Nekem is halvány két csíkom volt, kétszer is teszteltem. Most a 11. héten járok, és a rosszullétek nem nagyon múlnak. Csak azért bánom, mert így nem tudok annyit foglalkozni a kisfiammal, de egyébként minden hányásnak örülök...:)