Baba neve falra ragasztva. Te hogy csinálnád? (beszélgetés)
Úúúúúúúúh nagyon szép mind a kettő :)
Te a hungarocellre anyagot ragasztottál? Először szalvétára gondoltam, de aztán rájöttem, hogy az valószínűleg átázna nagyon. A falra elég kétoldalú ragasztóval felragasztani a betűt? Gondolom simán megtartja, mert nem nehéz.
Mindenféleképpen megoldom! :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Vagy épp én vagyok béna :D
Bár apumnak segítettem szigetelni, ott totál mind egy, ha nem egyenesen vágok :)
Ez jól hangzik. Ugyan is nekem nem kell 10 lap egyben :D
De a maradékból akarok csinálni majd valami mesefigurákat is :) Azokat majd festeni fogom. A betűkre valami anyagot szeretnék ragasztani.
Ennek örülök :)
Akkor lehet túl vastag hungarocellel találkoztam eddig(amit az építőiparban használnak szigetelésre), nekem nem lett szép, hiába sniccert használtam. De majd akkor a vékonyabbat veszem hozzá és próbálkozom :)
Hungarocellből egész falat dekoráltam. Nem csúnya a vágásnál, és temperával is simán festhető.
Vágás sniccerrel(tapétavágó kés)
Rögzítés: ha végleges hely, akkor Mester dekor srukkó-paszta. Ha levehető lenne, akkor sima fém gombos tű.
Én is dekorgumiból csináltam,igaz nem falon hanem ajtón van.
De a lányomnak dekorgumiból és filcből csináltam virágokat és pillangókat a kiságyához.
Ha nagyon olcsón akarnám megoldani:karton, kétoldalú ragasztó
Ha tartósabban, dekordumi, kétoldalú ragasztó
csicsázható mindkettő strasszal, csillámos ragasztóval-ami tetszik
Itt van. Én gyurmaragasztóval ragasztottam a falra, a nagynak meg az ajtajára. Tökéletesen tart és nem hagy nyomot, ha véletlenül levennéd majd.
Az alap ötlet meg van, hogy hogy rajzolom meg a betűt, kivágom és díszítem.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy pl milyen anyagból?
Azt olvastam, hogy polisztirolból lehet jól megcsinálni. Csak azt ahogy néztem az áruházakba, nagy csomagba lehet venni. Nekem meg csak egy fél táblára lenne szükségem, nem 10-re :D
További ajánlott fórumok:
- Alapvető helyesírás hibák... amiktől falra mászol? :)))
- Cseréltél már kereket autón? Hogyan csinálnád?
- Babaszobába szereténk a falra mesehősöket festeni
- A csomagot minden esetben körbe kell kötni zsinórral vagy elég ha szorosan le van ragasztva és úgy adom fel postán?
- Milyen festékkel lehet a falra festeni?Gyerekszobába szeretnék dekorációt.
- Te hogy csinálnád, hogy keresett legyen egy Net rádió?