Baba mozgás (beszélgetés)
Szerencsére nálunk se sűrűn, de több olyan babóról hallottam, aki állandóan így jár.
Egyébként van aki csak speckó tápszerrel tudjaetetni a babát. Valami olyan is van, hogy fejletlen gyomor miatt refluxos a kicsi, akkor is speckó tápszer kell, szerencsére a részleteket nem tudom....
Nekem majdnem minden nap csuklik,főleg mikor fürdök!Én 24 hetes vagyok!A kisfiam aki most 4 éves anno,mindig csak este mikor fürödtem akkor csuklott!:) ez a normális ha csuklik,mert ilyenkor probálja a "nyelést,illetve a tüdőt" még ilyenkor ugye magzat vízzel!Amikor a kisfiam 2011 be megszületett úgy jött a világra hogy nem sírt hanem csuklott :D meg voltak lepődve az orvosok is majd miután rendbe kapták akkor sírt!:)
Szval ne aggódj!:)
Sziasztok!
Szerintem is az lehet,nekem is volt hasonló, bár nem sűrűn... :)
A másodikat várom, most sokkal több mozgást érzek, mint anno. Egyrészt szuper jó, másrészt néha nagyon fura érzés. :) Hányadik hétben vagy?
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- Ha a baba kihagy mozgásfejlődési lépcsőket, pl. kúszás akkor az később helyesírási problémákat okoz! Szerintetek igaz?
- Lemaradt mozgásfejlődésű babák anyukái
- A te babád mit mikor kezdett el csinálni? (fogzás, mozgás, evés...)
- A babád mikor kezdett el beszélni, szavakat mondani és milyen volt a mozgásfejlődése?
- Normális, hogy most nem érzem a baba mozgását?