Baba lefoglalása (beszélgetés)
Az én fiam is ilyen volt. Amíg nem mászott (7 hónapos volt) addig csak kézben volt el. Utána meg azért kellett a nyomában lenni mert ülésből, aztán állásból dőlt mint a zsák. Így is sokat koppant. Később is csak pár perceket volt el egyedül.
Kb 2 éves kora óta van el akàr 10-15 néha 20 percet egyszerre de most is van olyan nap hogy mindenhez hiv. Most lesz 2,5 éves. Szóval kitartás.
Nem rontottál el semmit. A csecsemők nem egyforma habitusúak, és eltérőek az igényeik is. Vannak nyugis, eszik-alszik babák, és vannak akiket egy percre sem lehet letenni. És a kettő közt rengeteg változat. Fogadd el, hogy a te babád ilyen, és örülj neki, mert minél többet foglalkozol vele, annál okosabb lesz. Ez az időszak is hamar elszáll. Tudom, hogy sok a tennivaló, amit meg kellene csinálni, de van-e annál fontosabb dolog, mint a babáddal lenni?
A hordozást bármikor elkezdheted. Most már elég nagy hozzá, hogy egy praktikus csatos hordozót válassz.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- 2009 augusztusban születendő babák...
- 2011 júliusi babák
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Mi a Wizzair telefonszáma? A repülőjegy lefoglalásánál milyen adatokat kell megadni?
- Tudna nekem küldeni valaki egy iratmintát, lefoglalás megszüntetése iránti kérelem címmel? (rendőrségi) sehol nem találok.