Baba bőrprobléma (beszélgetés)
És mit gondoltok a kamillás áttörlésről? Segítene, vagy pont hogy kiszárítaná a bőrét?
Bocsi az idétlen kérdések miatt...második baba, de ilyen jellegű problémánk nem volt eddig.
Valószínűleg akkor is a széklettel van gond, túl kemény és ritka. (hiába normálisnak mondható) vagy hasmenése volt mostanában...
Szerintem ezt a hozzátáplálás fogja megoldani, de rákérdezhetsz, hogy váltsatok-e tápszert esetleg. Addig is sudocream sűrűbben, többször lehelletvékonyan. Sima vizes ronggyal töröld neki, popsitörlőt most ne használj.
Vagy te ettél esetleg olyat, ami megzavarhatta a bélrendszerét. Egy hét még azért kevés idő, neked kell figyelni a babádat mire, hogy reagál. :) Ha kenegeted az orvosig helyre is jöhet. Ne ess kétségbe. :) Jobbulást!
Ugye az ,,naponta 3-x akar lenni?:))
Sajnos még tippem sincs.
Sziasztok!
3 hónapos kisfiamnak időpontot kértem bőrgyógyászatra, de csak jövőhét pénteken tudunk menni. Addigis, ha van tapasztalatod, kérlek oszd meg velem.
Tehát a picur 70%-ban tápszeres, kb 3 naponta van kaki, amivel nincs is gondunk szerencsére. Viszont észre vettem, hogy a fenekén, a végbélnyílása körül nem sima, hanem érdes a bőr. Mint a cica nyelve, úgy tudnám legjobban leírni. Nem hámlik, nem piros, nem nem foltos, nincs kitüremkedés, csak ez az érdes tapintás, amit a kicsi abszolút nem fájlal. Kb egy hete tapasztaltam ezt, és azóta próbáltam még vastagabban kenni felváltva a háziorvos által felírt krémmel, Sudocrem-mel, Bepanthen-nel, Neogranormon-nal,most Weleda-t is vettem, sűrün cseréljük a pelust. A popsitörlőt sem váltogatom(Rossmann saját márkás) + szárazra törlöm mindig a bőrét peluscserénél.
Mielőtt súlyosbodna, szeretnék tenni valamit, ezért ha van ötleted, szívesen venném.
Előre is köszönöm ha segítesz!
További ajánlott fórumok:
- Komoly, nem mindennapi bőrprobléma! - Megoldás? Főleg szakember véleményét, tanácsát...
- Szúnyogok, amik bőrproblémát okoznak
- A természetben minden bőrproblémára létezik megoldás....
- Mivel lehet eltüntetni/halványítani az arcon jelentkező nikkelérzékenység miatt jelentkező bőrproblémát?
- Okozhat a változókor különböző bőrproblémákat?
- Milyen bőrproblémára utalnak ezek a fehér foltok?