Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetős fórum)
Sziasztok lányok.Èn akkor szerencsèsnek mondhatom magam Tomika este 7-kor fürdik ès tàpszerrel alszik is , viszont hajnalban újra kell neki tàpit adnom próbàltam màr teát is de azt nem fogadja el ,amíg nem kap tàpszert addig nyűglödik aztàn màr alszik is tovàbb .
A kisunokàm is szèpen növöget tegnap már 6 hetes volt több mint egy kilót felszedett ,lànyom màr 150 ml tejet le tud fejni ,de kevès neki ès hasfàjós is szegèny.Termèszeten szoptat ,de nèha lefeji ès màr adott neki pótlást is szoptatàs után mèg 20 ml tàpot evett .
Fauna kitartàs ,igen nem tart örökkè
Nálunk Olivér nemsokára 14 hónapos lesz. Nagyon-nagyon-nagyon (tegyetek még hozzá néhány nagyon-t 🤦♀️) rossz alvó sajnos. Nagyfiammal is botrányosak voltak az éjszakák, de a kicsi most rendesen rátesz... És a legrosszabb, hogy nem látom a végét. De ez van, biztosan nem tart ez sem örökké, úgyhogy nem is akarok panaszkodni, lesz majd jobb is. 🫣😊
Remélem mindenki jól van itt a tagok között. Úgy látom mostanában kevesebb a beköszönés, mármint új tagok nem nagyon vannak, ami egész jó hír, tekintve a témát...
Boldog új évet neked is 🙂 mi elkaptuk ezt a vírust ami làzzal jön így zàrtuk az èvet ès így nyitottuk ,nekem kiütèseim is lettek ma màr apa se volt làzas .
Szèp súlyotok van cicizik vagy tàpszeres ?
Unokàm cicis egyenlőre . Most mèg nem dajkàlgatom ,vissza szedte a születèsi súlyàt màr 🙂
Sziasztok! Boldog Új évet csajok! Kivel mi újság? Tia,Fauna,Vyca?
Mi ma vagyunk 2 hónaposak. 4500 g, 57,5 cm. Szépen növögetünk 😊😇.
Igen az lett, kemèny menet volt inkàbb szültem volna minthogy ennyit vàrjak tudatlanul 🥰 de vège hàlisten
Köszönöm
Kellemes ünnepeket nektek
Èn 16 voltam mikor terhes maradtam a nagylànyommal mindennèl jobban akartam nem vèletlen baba volt .Nem bàntam meg elèg èrett voltam hozzà mivel èn főztem mostam apàmra meg a bàtyàmra 13 èves korom óta .Aztàn lett egy vèletlen fiam is nincs egy èv korkülönbsèg köztük ,de soha nem cserèlnèm el ha újra kezdhetnèm is így csinàlnàm .Szerintem a legjobb dolog mèg akkor is ha vannak hullàmvölgyek ,mert azok bizony akadnak 🙂 viszont most jobban èlvezem hogy újra babàzhatok ès ugyan kemèny volt a vège ,de igen megèrte .
Lányom a nagy hajrá előtt àll keddre van kiírva ,hàt kívàncsi leszek mikor èrkezik Noel 🥰
Igen pont ugyanez, hogy megérte Ő miatta küzdeni és minden fájdalmat megért hogy itt lehet velünk. Csodálatos érzés anyának lenni. Úgy gondolom aki valóban küzd ezért és vágyik rá megérdemli hogy ezt átélhesse és nagyon sajnálom hogy sok párnak mégsem adatik meg ez a csoda.
Egyem meg milyen kis pincurka volt. Mi most járunk 4050 grammnál, rohamosan nő Vencel.
Nekem is jó volt a szülés élményem szerencsére és hamar felépültem igaz nekem nem császár volt.
Köszönöm. Kis picike, 2990 gramm és 45 cm volt, de 2750-el hoztam haza. olnap lesz 6 hetes és lassan 4 kiló.
A császár reggel elsőnek, fél 9re volt kiírva, de bejött egy sürgős. A férjem ideges volt, hogy így alakult és várni kell, de valahogy éreztem, hogy ez sorsszerű és mégse annyira program. Így Szofi 10.15-kor született, ami a (október 15) az elvesztett babák napja. 4 veszteség (és egy korábbi, még fiatalon) után ez annyira meghatott, hogy pont ebben a percben kellett születnie.
Hihetetlenül hálás vagyok érte, hogy itt van egészségesen. Iszonyú nehéz 2 év volt és bíztam benne, hogy jó lesz a vége. Gondolom, hogy ti is ezt érzitek.
Na vègre 🙂 gratulálok
Irigykedem vagy lehet èn vagyok tàpos de engem nagyon megviselt a csàszàr ,engem a pàrom mosdatott mert lehajolni se tudtam meg annyira vizes voltam hogy behajlítani se tudtam a làbaimat ,aztàn meg bordaközi izom húzódàsom lett se ülni se feküdni nem tudtam a masszőr azonnal segített egy bizonyos pózban tudtam feküdni ,de sokàig szenvedtem vele .Na de a lènyeg ,hogy szuper minden nàlatok is 🙂 jó egèszsèget nektek
Sziasztok! Jól eltűntem... a 25 nap kórház kicsit megviselt. Befordultam és kb mindent megnéztem a netflixen. De a lényeg, hogy Szofi november 3-án 10.15-kor megszületett program császárral. Aznap hajnaltól már voltak erős fájások, aminek nagyon örültem, hogy kicsit "felkészül", hogy ki kell jönni. 2 nap után itthon voltunk. A császárból pikk-pakk felépültem, nem gondoltam, hogy könnyebb lesz, mint 13 éve a nagyokkal. Egyetlen negatívum, hogy egy levegő buborék bement a vállamhoz a műtét alatt és iszonyúan fájt 2 napig. Konkrétan nem tudtam hátradőlni, lefeküdni.
Itthon minden szuper, Szofi eszik, alszik, nézelődik. Hatalmas kajagép, éjjel is 3 óránként kel, de már 20-30 perc alatt megvagyunk és ha nem nyomja a pocit a sok kaja akkor alszik is tovább.
Én is aktív vagyok, jövők-megyek már és valami csodás módon -2 kiló vagyok.
Kyara: gratulálok nektek :) majdnem egy napon lettek meg a babák.