Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Azt tervezem, hogy december elején ki fogom próbálni a belly... fórum

Azt tervezem, hogy december elején ki fogom próbálni a belly... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Timycat)
ma 10:31
Köszönöm
14. timycat (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:51

Kívánom, hogy megtaláld a megfelelő partnert, akivel eléred a vágyott hatást és nem csalódsz! Pláne ha már ennyit vártál.

Leszögezem nekem nincs ilyen fétisem, de elfogadom, hogy másnak van, főleg ha mindezt intelligensen tudja kezelni, kiélni.

Aki nem érti az így járt, de nem is érteni hanem elfogadni kell. Amíg senkire nem erőltet senki olyat amit ő nem akar megtenni, addig nincs probléma.

13. Egnisz (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:32

Menjél karatézni, a shotokan-t típust ajánlom.

Bár nem értem, hogy ez miért jó neked.

tegnap 20:46
Vagy hogy miért lennék ettől állat?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Zena01)
tegnap 20:45
De azért leírni nem mered, igaz?
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnap 20:42
Igazad van, nem feltétlenül ide tartozik, de mentálisan jót tenne. Sokan elítélik, de nem olyan ritka ez. Egy kis fizikai fájdalom sok embernek jár örömmel, és én akarom kapni, nem pedig másnak okozni. Legalább egy kis időre érezhessem azt hogy minden rendben. Nem érzem hogy emiatt rossz ember lennék, de egyszerűen nem szívesen beszélem meg senkivel akit személyesen ismerek. Azt a fájdalmat már nem szeretem ami az orvosnál van, vagy a biciklivel való elesés, vagy bármi egyéb. De ha egy olyan valaki okozza a fájdalmat aki vonzalmat kelt az sokkal jobb mintha egy ellenség okozná. A haragból elkövetett ütéseket természetesen mélyen elítélem, de ha én kérek magamnak ütést, azt mégis elítélik. Egyébként semmi életveszélyes dologba nem mennék bele ezen a téren, de egy minimális fájdalom, az ilyen fajta fájdalom beindít a fejembe pozitív dolgokat. Mivel érzelmileg nagyon labilis vagyok, hajlamos vagyok össze omlani a kudarcok után. Ezzel viszont minden magánéleti zűrt elfelejtek. És ha csak rövid ideig is, de ezt érezhetem. Igazad van hogy nem feltétlenül ide tartozik, de mivel ez egy anonim oldal, vagy pedig a többség álnéven van, úgy gondoltam miért ne lehetne erről is beszélni? Nem azt mondom, hogy normális hogy valakinek mindig csak akörül forog az esze hogy mi hozza izgalomba, de azért az se normális ha egyáltalán nem lehet téma. Tényleg én se viszem túlzásba, ez kB a 15. Kiírásom, és az első ilyen téma. És ráadásul nem olyan proli stílusban mint némelyik ember, olyan szavakat használva ami nem illő, és úgy beszélve a partneréről mint egy darab rongyról. Sőt, szerintem ugyanúgy kell tekinteni az ő örömeire is mint a sajátunkra. Színnel, élettel kell megtölteni ezeket a dolgokat. Egyébként magzati korban eldől hogy ki melyik testrészén érzi azt hogy ettől meg attól boldog lesz. Persze nem megérteni kell ezt, de elítélni sem. De egyébként megértem akinek ez nem fér bele, nyilván ezért a megfelelőt keresem erre az 1 alkalomra. Bocsánat ha egy kicsit sok voltam.
9. Regin_a (válaszként erre: 7. - Funnygirl)
tegnap 20:04
Mi elmúlt az a biztos, a holnap a bizonytalan :)
tegnap 19:58
Kibírom már ezt a kis időt. 4 éve keresem rá a lehetőséget, és 2 és fél éve megfogadtam hogy kivárok vele a 28. Születésnapomig, ami december 3.-án lesz. Jogos a felvetés hogy ezek a dolgok ide tartoznak e, de nem is az a fontos hogy kinek mi a vágya, hanem az hogy mennyire bír az ember önmeg tartózkodni, és tesztelni a saját türelmét ilyen sok ideig. Más ember 1 hónapot nem bír ki anélkül ami boldoggá teszi. Én meg igen, de nem azért hogy felvágjak vele, hanem azért hogy utána jöhet a pozitív hullám a mentalitásomban. Bármilyen fétis vagy függőség, esetleg karrier cél, vagy feltűnési dolog egészséges mederben tartva jó érzést von maga után ha végre megvan. Az elején amikor megfogadtam eléggé lehangolt voltam sokáig, de amióta az utolsó 2 hónapra fordultunk, azóta egyre jobb. És ezért tettem. Magamnak kihívás, hogy érezzem milyen valamire csak várni, és aztán megörülni. Már most keresgélek honlapokon hogy ki lesz a megfelelő aki megcsinálja nekem. Az más kérdés hogy ki miről ítélkezik, de a lényeg az ez.
tegnap 12:51
Én pl arra várok jópár éve hogy kiüssék az összes fogam..Azthiszem ez ebben az évben is elmarad...:(
tegnap 12:34
A szavakat értem, annyira nem érdekel, hogy utána nézzek. De miféle fogadalom akadályozott eddig?
5. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:12
Kibírod addig? Gondold át, ne halogasd.
tegnap 10:53
Ezeknek a fétiseknek tényleg itt a helye...?
tegnap 09:41
Utána néztem, hogy mi ez. Nagy az Isten állatkertje!
tegnap 08:40
Mivel nem lenni magyar, kukorica ment.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook