Azt hittem szeretem a madarakat, de a szomszéd hetek óta... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
ááá, szüleim kertesben laknak, a szomszéd kutyáit ők is hallgatják. Akkor már inkább ez a tyúk csipogjon :D
Nyilván nem tyúk. Az az igazság, nem mindig zavar. Van mikor én is fáradtabb vagyok, türelmetlenebb. De annak örülök, hogy nem letámadtatok itt a fórumban, így valahogy meg is nyugodtam, hogy kiírhattam. Mit tehetnék? Ha tudna ez a tyúk nyávogni, valószínűelg azt csinálná, de hát csak csipogni tud. Szerencsére a konyhában nem hallani, és mostanság sokat ott vagyok, mert sütisütési projekt van. :)
Szóval tudjátok mit? Köszi a kedves szavakat. Ölelek mindekit :)
Új szomszédom jelezte, német juhász kutyát fog hozni a házhoz. Mondom neki az jó hangosan ugat. Erre ő: "A kutya azért van hogy ugasson".
Nyáron csináltam egy kis kerti tavat. Egy zöld varangy is birtokba vette az aranyhalak mellett. A zöld varangynak gyenge a hangja, nem is brekeg, inkább csak berreg csendesen. [link] 3.percnél hallható.
Szomszéd szemrehányóan megjegyezte, hogy hallotta a békámat. Mit mondhatnék erre. Az ő válaszának mintája azt mondtam, a béka azért van hogy brekegjen. De ha jön a kutya, hozok tavi békát, az legalább olyan hangos lesz mint a kutya. Igazából nem fogok hozni, csak elrettentés képpen mondtam, mert ő ki nem állhatja a békákat.😀
Tudom én amúgy, hogy nem a madár tehet róla. Nem is tudom amúgy milyen fajta, a hangja olyan, mint a naposcsibének. És ezt hallani pirkadattól-sötétedésig. Amúgy mikor írtam ki a vallomást, pont kiabálta a szomszéd pasi, hogy halgass már el veréb, mert kiváglak. Szóval őt is idegesíti :D :D :D
Annyira vékonyak a falak, hogy mindent áthallani. Az meg nem járja, hogy mindig zenét hallgassak, vagy tévét nézzek. Néha jó lenne csendben lenni napközben is. De vagy a csipogást hallom, vagy a szomszéd pasit ahogy játszik és örül a sikerének, vagy mikor mit. Igen, a veszekedést is, meg kb azt is amikor szellent egy embereset.
Ó, szegény! Akkor te még rosszabb helyzetben vagy, mint én :(
Ez a kutya kb. fél napot ugat csak (gondolom, amíg dolgozni vannak a gazdái). Éjjel szerencsére csend van. Én már egyszer átmentem szólni nekik. Mi volt a válasz? Áááá, az ő kutyája nem ugat! Most is csak azért, mert örül, hogy ő megjött.