Azért elvehetik tőlem a gyerekeket, mert biszexuális vagyok és nővel vagyok együtt? (beszélgetés)
A volt férjemmel jó a viszony, jól tudunk egymással kommunikálni, közös programokat is szoktunk tervezni a gyerekekkel, a karácsonyt is együtt ünnepeltük.
Megegyeztünk abban, hogy mindig szólunk a másiknak, ha van új párunk, ne a gyerekek szólják el magukat, hogy "Tegnap ott aludt nálunk a Józsi/Mari", és abban is megegyeztünk, hogy fél-1 évig nem mutatjuk be a gyerekeknek. Nekem válás óta ez a második kapcsolatom, és a párom nő. Az első férfi volt.
Félek a páromnak elmondani. Tartok tőle, hogy összefognak és elveszik tőlem a gyerekeket. A párom anyja és a 2 nagynénje (akikkel közeli a kapcsolatuk) elítélik a más embereket, a párom és a legtöbb testvérét hidegen hagyja a téma, de sokszor bziznak le embereket, és a volt férjem testvérének a férje átkérette magát máshová, amikor megtudta, hogy az egyik munkatársa meleg. Ezen jót nevettek.
Ilyen esetben mi van? 4-5 hónapja vagyok együtt a párommal, a gyerekeknek még nem mutattuk be egymást.
További ajánlott fórumok:
- Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide!
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- Úgy érzem és úgy gondolom, hogy biszexuális vagyok.
- Szerencsés vagyok. Nem volt nagy kihívás a gyerekeket...