Az orgazmus tanulható? (tudásbázis)
Nem hinném!
Ha nem érzed hogyan tanulhatnád??
kedves agi7112...
azt kívánom Neked h ez legyen a legnagyobb balszerencse egész földi ittlétedben...felfogtad,megértetted?
nos keress 1 tükröt, nézz bele mit látsz,1 gyönyörű szempárt igaz?nosza lódulj és keresd meg azt aki ezeket a szemeket igazán tudja értékelni...rajta!
Így értettem én is.
" Azért,jó,ha azt a bombát csak hosszú út után a megfelő időben robbantjuk fel,úgy fantasztikus a hatása!"
Én is pont ezt akartam irni.
Sztem a pasiknak ugyanolyan fontos,hogy a nőnek jó legyen,mint nekik.Ez kell nekik az önbecsüléshez.
Juanita:veled még sok minden fog történni és sztem nincs benned semmi hiba.
Majd jön valaki és eljuttat oda,ahova te is vágysz:)
Nyilvános hely kizárva.
Igen ha szól a telóm és látom Ő keres, annak is örülni kell. Főleg ha már attól beindulsz, mégjobb. akkor gáz ha nem elérhető közelbe van....
"Elnyújtott szexuális orgazmus (eszo)
Olyan módszer, amelynek a célja, hogy az orgazmus pillanatnyi gyönyöre helyett a partnerek egy hosszabb ideig tartó gyönyört érezhessenek. Alapja, hogy a szexuális gyönyörszerzés mind a partnertől, mind pedig önmagunktól megtanulható és fejleszthető. A szószerinti közösülés az ESZO-nál nem létfontosságú kérdés - az ESZO inkább egy hosszantartó előjátékot jelent. Az ESZO az orgazmus tanfolyamok alappillérét képezi."
Van egy könyvünk róla, még csak bele-bele néztünk a párommal, az elmélyülés szeptemberig elhalasztva, úgyhogy nem tudok még véleményt mondani. Remélem vesszük majd az akadályokat :)
Ha érdekel valakit, megírom a kiadót, szerzőt stb, csak így fejből nem megy :D (A könyv a páromnál van tőlem vagy 270 km-re, majd rákérdezek ;) )
Egyébként szerintem is tanulható, nálam se volt könnyú a kezdet, sőőt... :S (19 évesen)
De azért haladunk :)
Ti se adjátok fel! :)
Jut eszembe!! Van egy éjszakai Tv műsor egy amerikai adás. Egy kb 75 éves "arany pofa" nő vezeti.Nos ott ha rendszeresen hallgatni kezdi az érdeklődő, sokat megtudhat erről a témáról.( ZONE Klub a csatorna neve.Talán Szexbeszéd a műsor címe, úgy 23 óra körül.A nő olyan decens és mégis minden szava roppant " csiklandósan hangzik" és még humoros is, hogy időnként könnyesre röhögjük magunkat. Ez egy betelefonálós műsor felvételről.
Van Segédeszköz , új termék, stb. bemutató, az is roppant szórakoztató.
De van, ha nem egyedúl nézi az ember lánya, hát ágyba dőlnek a partnerével, mert a hallottak által feléled a vágy. Tudjátok "éjfél után indul útjára a gyönyör"
Na, meg bármikor, ha ránktör az érzés. De nem csak bármikor, de bárhol.... ez is érdekes és néha a jóizlés határát súrolhatja.. De a vágynak ki tud ellen állni?
További ajánlott fórumok:
- Az ideális testsúly tanulható
- Az érzelmi intelligencia szerinted sem tanulható?
- A jó szájmunka tanulható?
- A pozitív (és/vagy szexuális ) kisugárzás tanulható/fejleszthető?
- A szorgalom tanulható készség vagy velünk született adottság?
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?