Az öntapadós műszempilla tényleg jól tapad? (tudásbázis kérdés)
5. c114183a1c (válaszként erre: 4. - Juditkecskemet)
2014. febr. 13. 20:43
Nagyon kényelmes a soros, de emberi hajból. Nem is érzed, hogy fent van...
Viszont nem érdemes, nem szabad olcsó car ragasztóval felrakni.
2014. febr. 13. 20:27
egyszerűbb a tincseset feltenni
egy kis csipesszel bemártogatod a kis tincset a ragasztóba és odailleszed a szempilláid tövéhez. Azonnal ragad és nem kényelmetlen, mint a soros.
3. nikkky
2014. febr. 13. 20:02
Nehéz, én is rég óta nézelődök, hogy milyet is lenne érdemes venni. Farsangi buliba szeretném felragasztani, és jó lenne, ha nem hagynám el, még mielőtt odaérek. Viszont nem is akarok sokat rákölteni, szeretném olcsón megúszni, hiszen egyetlen estéről és "csak" egy buliról van szó.
2. c114183a1c
2014. febr. 13. 19:02
Olyant még nem. Én most rendeltem egy csomó műszempillát a makeuplazából, és ki is próbáltam őket. Szívesen adok tanácsot, ha kéred. Én azt hiszem nem jókat kaptam anno...
1. nikkky
2014. febr. 13. 18:32
Műszempillát szeretnék venni, még sosem használtam. Láttam, hogy létezik olyan, amit nem kell ragasztóval kenegetni, mert öntapadós ragasztócsík van rajta, és egy mozdulattal fel lehet tenni. Érdekelne, hogy próbáltátok már, tényleg tapad, fent marad egy éjszakán át?
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek a 4 cm-es műszempillámtól. Mégis hordom, mert így...
- Volt már valakinek 3D műszempillája? Milyenek a tapasztalatok?
- Szerintetek milyen idős korig vállalható a műszempilla?
- Essence műszempilla
- Épített műszempilla mennyire éri meg az árát?
- 3D műszempilla rakással szeretnék vállalkozást indítani. Nem vagyok sem kozmetikus sem fodrász. Kell a vállalkozáshoz valamilyen képzettség?