Az NKE » NKE-RTK » bűnügyi igazgatási [bűnügyi nyomozói] szak esetén a crohn betegség kizáró ok lehet? (tudásbázis)
5. kszb (válaszként erre: 4. - Vitust)
2013. jún. 2. 20:50
biztos, h nme! Ha a fizikai alkalmasságin nem befolyásol, és a pszicho teszten is átmész, akkor az Isten se ment meg attól, h nyomozó légy :)
(párom legjobb barátja is az :) )
4. Vitust
2013. jún. 2. 20:48
Csak inkább megkérdezem hogy kb mikre számíthatok ezzel. Befolyásolni nem befolyásol már majdnem hogy semmibe gyógyszert szedem néha amikor kell szurit azt mindig kapok panaszok most nem jellemzőek. Fizikailag meg teljesen okés vagyok. Köszönöm a válaszokat. Tényleg inkább informálódni akartam hogy tényleg nem baj-e.
3. Solycsi bébi
2013. jún. 2. 20:08
Ha fizikai alkalmasságban nem befolyásol, akkor miért ne? A kérdés, azt bírod-e? Jelenleg van panaszod? Gyógyszert folyamatosan szeded, nem? Én szerintem sem kizáró ok.
2. kszb
2013. jún. 2. 20:02
a chron betegség miért lenne kizáró ok???? Nem értem az összefüggést? Még ha vmi pszichiátriai betegséget kérdeztél volna ok, de a chron?
1. Vitust
2013. jún. 2. 20:00
Helló.! NKE » NKE-RTK » bűnügyi igazgatási [bűnügyi nyomozói] szakra crohn beteg mennyire valószínű hogy az egészségügyi részen átmegy?
További ajánlott fórumok:
- RTF- bűnügyi igazgatási-pénzügynyomozói szakirány. Tud erről valaki információt adni?
- NKE»NKE-RTK»bűnügyi igazgatási [bűnügyi hírszerző] - Ide tényleg csak a bűnügyi területen dolgozók jelentkezhetnek?
- Igazságügyi igazgatás gyakorlati helyet hol lehet találni?
- Személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szak mennyire matekos?
- Közgazdász-igazságügyi igazgatási diploma mennyit érne a munkaerőpiacon?
- Igazságügyi igazgatási szak