RTF- bűnügyi igazgatási-pénzügynyomozói szakirány. Tud erről valaki információt adni? (tudásbázis kérdés)
Üdv!
Tudna valaki segíteni, hogy a bűnügyi igazgatási-pénzügynyomozói szakirány szakra milyen túljelentkezés szokott lenni, mert a felvételi ponthatár 2010-ben 236 pont volt?
Ha bent vagy,nem nehezebb mint a másik két hirhedt szakirány (jog,orvosi) csak bejutni nem egyszerű.A fizikai állapotfelmérés olyan brutál durva,hogy egy átlag fiatal nem ngyon tudja megcsinálni.
Ez az ami ott az igazi"szűrő".A többi ha már bent vagy mondom olyan mint egy államigazgatási vagy jog.
RTF-en történik a képzés, ha sikerül bejutni.
Első szűrő: fizikai állapot felmérés, ha ott nem felel meg a jelentkező, be sem hívják a következő szűrőre, ami közismereti és pszichológia teszt. Ha itt is alkalmasnak bizonyul a jelölt, csak akkor van esélye a bejutásra. Az elmúlt évben, ha nem tévedek 396 pont volt a felvételi határ.
Köszönöm szépen :)
Ez a szak érdekel, hogy lényegében mit csinál, hogy épül fel az év (elmélet gyakorlat arány) meg ilyesmik :)
Nagyon aranyos vagy h segítesz :)
Nekem vmiért nem akarja megnyitni a linket :(
Azért kerestem, mert érdekel :) Esetleg tudsz még vmit?:)
Nagyon szépen köszönöm :)
BŰNÜGYI ÉS GAZDASÁGVÉDELMI TANSZÉK
valami más? úgy értem, hogy csak kerested, vagy esetleg érdekel valami konkrét is vele kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Hobbiból szoktam varrogatni és érdekelne, hogy ha egyéni vállalkozóként szeretném ezt csinálni kell hozzá szakirányú végzettség?
- NKE»NKE-RTK»bűnügyi igazgatási [bűnügyi hírszerző] - Ide tényleg csak a bűnügyi területen dolgozók jelentkezhetnek?
- Az NKE » NKE-RTK » bűnügyi igazgatási [bűnügyi nyomozói] szak esetén a crohn betegség kizáró ok lehet?