Az ilyen "féltékenységet", hogyan kezelitek? (beszélgetés)
Meg értelek, hogy nem tudtad le nyelni.
És meg értem a döntéseget is. Nagyon sok kapcsolat rá megy a gépezésre.
Már gépezés előtt sem volt tökéletes a kapcsolatunk. Sok mindent megbocsájtottam neki mert még tudtam vele beszélni.De amit a gépen művelt azt már nem tudom lenyelni.
A válást szeretném közös megegyezéssel, de sajnos még néhány dologban nem sikerült dűlőre jutni.
Sajnos sok az infantilis felnőtt, mert aki folyamatosan a fac - on lóg, az valahol alaposan megrekedt a fejlődésben és egyszerűen nevetséges és szánalmas. Főleg, ha párja van... nem hogy kihasználná az időt arra, hogy valami jó programot csináljanak, vagy együtt legyenek.
És ez a titokzatoskodás... nyilvánvalóan vaj van a füle mögött az ilyennek.
Az összes ilyen oldal egyszerűen szexpartner kereső, hülyeségekkel teletömve. Közben meg vetítik a de boldogok vagyunk blabla kamut... minél inkább ezt hangoztatja valaki, annál nagyobb gáz van. Ha valakivel boldog vagyok, nem ezeken az oldalakon lógok :)
Arról nem is beszélve, hogy a bűnözés táptalaja lehet. Kb. fotókat tesz fel a házáról, megnevezve az utcát, és egy hét múlva kiírja, hova megy nyaralni :) ne csodálkozzon, ha kirámolják.
Csak kérdezem, hogy a gépezés miatt?
Vagy más is van benne?
A válás nem lehet könnyű, folyamat, minél kevesebb sebbel éld át.
Egypár házasságot, kapcsolatot, jegyességet, szét szedet ez a virtuális világ.
Nagyon sokan bele estek ebbe a csabdába.
Ez a virtuális világ sok gyáva embernek a búvó helye. Ti még nagyon fiatalok lehettek, hagyd azt a lányt aki állandóan ott log, amíg időben van. De vigasztaljon az a tudat, hogy az idősebb korosztály rosszabb mint ti fiatalok. Ha tudnád, hogy miket csinálnak, vagy irkálnak, főleg a társ keresőkön. Fiatal vagy lépj ki a valós világba és élj ott. Hidd el vannak ott kint is szép lányok és okosak is, mert nem a gépen keresik a fiukat.
Szánalmas az a virtuális világ, örülök, hogy nincs benne részem.
Az időt tartalmasabban is el lehetne tölteni, de úgy látszik, ezt már sokan elfelejtették.
Sziasztok
köszönöm az eddigi válaszokat.
nos mint Kiderült van másik fiú is akivel mikor találkoztak akkor Fizetett elő a facebkra a telohan. Azótta egyfolytában fent van.
Még mikor találkoztunk akkor is fellépeget, mondom mit tudsz Ennyire nézni...látom irkál neki egy srác, hogy " szerelmes vagyok beléd"blabla erre mondja ott Előttem: jaj hagyjon már békén,mit irkál, letiltom..mondom hagyd akkor ne irj neki vissza. Másnap kérdem tőle, na srácal miujs, erre mondja irt megint de nem irt vissza neki. Na mondom lépj csak be a facebukodra. Elkezdett vörsödni, ideges lett. Belépett, es nagyjából beleolvastam.
ahogy sejtettem, nagyon is partner volt a beszélgetésben sőt Nemhogy nem válaszolt, egész nap beszélgettek. Igaz olyat is irt, hogy barátja van..de nagyon is érdeklődő volt, es ami rosszul esik: ahogy előadta nekem, közben meg egész nap vele beszélget. Szó szerint egész nap.
nyalogatja a nyelvét??? hát azt meg hogy??
De hogy a lényegre térjek: halálra unja magát melletted , továbbá elég butuska lány
Lehet,hogy még korán van,de ezt nem értem: ő persze visszair nékik..de ráadásul ilyen világtalan Alakok, akik pl : tetszel, járunk? Világot élnek.
Ez mit jelentene?
..unatkozik.
...jót tesz az egojának,hogy minél több srác keresi meg.
....vagy unja magát veled.
És még ezer ok lehet. - megbeszélés kérdése...
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan kezelitek az írígységet?
- Ilyen esetben "lehetek" féltékeny? Mit tennétek?
- Ti hogyan kezelitek gyermeketek hisztijét?
- Szülőként hogyan kezelitek, ha az egyik gyerek sikeresebb, mint a másik?
- "Aki vihető, vigyék" - Ezt hogyan értetted meg egy féltékeny típusú emberrel?
- Hogyan lehet önerőből legyőzni a féltékenységet?