Az extrém elhízásról (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az extrém elhízásról
én a viasaton láttam ilyen műsort.. abba a korházba már sztem engem is felvettek volna...
sztem alapvetően az a baj az extrém elhizottakkal hogy csak az evésben ételekben látnak örömöt..semmi másban..
na meg az akaraterő hiánya. itt már segitségre van szükségük.. aki meg még a korházba menetel után is hizik azt hazaküldeném és azzal foglalkoznék aki fogyni akar..
nem szeretem azt aki csak nyafog hogy kövér de semmit sem hajlandó tenni érte, és ráfogja hogy nincs akaratereje. hát legyen!
amugy meg nem kéne engedni hogy kaját rendeljenek... meg nem kéne adni nekik..
a túlevésröl is ugy kell leszokni mint az alkoholrol, nehéz , rohattul nehéz dolog de meg lehet csinálni
Azt elfelejtetted leírni, hogy ezeket a nőket, férfiak etetik.
A férfi beteg, mert ráveszi a nőt akit szeret, hogy zabáljon,mert így szereti. Láttam olyan nőt, aki abbahagyta, és a pacák beleroppant, mert a nő elkezdett fogyni.
Tehát, ez a férfi részéről egy zsarolás, és az ő betegsége.
A normál életre levetítve: A nőő annyira szereti,hogy mindent megtesz érte. Pl. más férfi erőszakos veri a nőt, az meg szereti és engedi. Lehetne ezt sorolni...
egy picit cáfolok.
a növérem 38 éves..nöiesen teltkarcsú..a teste igy is feszes..nem plötyett,nincs narancsböre.az arca kimondottan babásan telt...168cm-90 kiló.kellemesenöltözik,a neki megfelelö korosztály divatát követve...a férfiak bomlanak utánna-"érdekes modon a fiatalok"..ja és 3 gyermek szülésen van tul.
lehet ritka...de igen is van 30 fölött is jó nő-még telten is !!!!!!
megjegyezném,hogy 30 után az emberek
olyanok lesznek,mint a lecsó,én nem láttam csinos
30 feletti hájas nőt már bocsánat......
majd fogja, amikor cukorbeteg lesz, illetve jönnek a szív- és érrendszeri gondok.
Ami csak idő kérdése egy ilyen életmód mellett...
Hat ez nem normalis!Nem foglyak fel ezek az emberek,hogy a sajat eletukkel jatszanak.
Ha pedig a rokonaik annyira szeretnek oket nem adnanak nekik zsiros kajakat,hanem valami egeszseges
etelt,es igy megindulhatna kezdetben a kilok egetese,mert ugye ilyen esetben mozgasrol nem is beszelhetunk.
Ez is már egyfajta betegség lehet...
Mert ha belegondolunk egy ilyen kövér ember már nem tud mozogni, akkor csak rajtunk múlik, hogy mennyit eszik. Nem tud elmenni a hűtőig ugyebár. De ha látom rajta, hogy rosszul van, netalán elájul, hát lehet inkább adnék neki enni. :-(((
Igazából arra kéne vigyázni, hogy ne jussanak el idáig.
A rokonok epp azt akarjak megelozni(szerintuk,nem szerintem!!!!!)hogy valamennyire visszatartsak a zabalastol.mert elotte a take away-ktol hozatta a kajat, iszonyu mennyisegben es penzert, igy olcsobb es kevesbe hizlalo..:(((((((
Probaltak nem adni etelet nekik, egyszeruen rosszul lettek az 1 kivetelevel, gondolom ez pszihologia inkabb...
Érdekes, hogy az esetek túlnyomó részében hölgyekről van szó, bár az elhízottsági rekordot férfi tartja.
Nekem is van egy ilyen hölgyismerősöm. Ő pár éve teljesen a lovak közé dobta a gyeplőt. A helyzet az, hogy az elején még tiltakozik és protestál az ember, később már inkább nem szól. Szerintem a többi esetben is erről a passzív beletörődésről - és nem valamiféle aktív hozzájárulásról - lehet szó.
Piper, ez nagyon durva! :(
Szegény nő!
A rokonokat én sem tudom megérteni, hiszen ha nem adnak annyi ételt, akkor nem híznának el így. Persze vannak házhoz szállító cégek, de van aki direkt hízlalja a rokonát vagy nem tudom elképzelni, hogy ne tudja mit tesz és csak butaságból műveli ezt vele.
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, 2 gyereke van, mindig nagyon kövér nő volt, de hirtelen iszonyat kövér lett. Megtudtam, hogy az anyósa süt, főz rá, pl. jó kis disznóhúsból rántott husit meg sült krumplit.
Biztos lelki okból is zabált a nő, de akkor is, kellett volna neki segíteni vagy neki tenni valamit, bár lehet már nem érdekelte.
2 év nagyon kövérség után meghalt. A gyerekeit nagyon sajnáltam.
A filmben mutatták, hogy egy csigás emelőszerkezetet épített az ágy fölé, hogy megtudja emelni a feleségét. Egyébként rengeteg időt kellett fordítani az ápolásra, mert pl. ahol állandóan összeértek a hurkák, ott kipállott, kisebesedett a bőr.
Végül lefogyott a nő, annyira, hogy már tudjon önnálóan mozogni, mert nagyon rossz volt az egészségi állapota. Most is nagyon kövér, de nincs a férjére utalva, eltudja látni magát és még dolgozik is.
Köszi A fotót!
Ez hihettlen. Hogy tudják egyáltalán bepelenkázni?
Hát nem tudom... Lehet hogy most gonosz leszek de megérdemli.
Másképp nem tudtam lementeni, az adatlapomra tettem fel. A második képen látható az említett hölgy...
A férje fotókat készített róla, és abból éltek:-(((
További ajánlott fórumok:
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Mennyi esélye van egy extrém koraszülött babának? Mit csinálnak vele, ha megszületik?
- Mekkora lehet az extrém méretű nők vaginája?
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Általában hány évesen bújik ki egy gyerek 21. foga? Volt, akinek a gyerekének extrém korán/későn bújt ki? Ha igen, hány évesen?
- A gyermekkori elhízásról