Az Eta MIO Gold vagy az Elektrolux porzsákos porszívó a jobb? (beszélgetés)
Nekem az Electroluxszal nincs jó tapasztalatom, épp most vettem helyette másikat.
Maga a gép nagyon jó erős, de a csöve, a fejek nagyon rossz minőségűek. Nehezen kapcsolható át padlóról nyőnyeget porszívózós módba (remélem ez így érthető :D), és erősebb fokozaton használat közben egyszerűen lejön a fej a nyélről. Ennek az az oka, hogy nem lehet bepattintani, nincs semmi pöcök vagy menet a fejeken, csak szimplán beledugod a műanyagba a fém nyelet.
Ha effelé hajlanál, érdemes lenne szerintem megnézned, hogy a kiválasztott porszívónak milyenek az alkatrészei. Lehet, hogy tavaly óta ezen fejlesztettek, de biztos ami biztos. :)
"Két hét múlva, szeptember 1-jétől kezdődik az új időszámítás az uniós, ezen belül a magyar porszívópiacon. Második fázisába lép ugyanis a porszívó-szabályozás, amelynek egyik leginkább lényeges eleme, hogy szeptembertől maximum 900 Watt teljesítményű porszívókat lehet gyártani. A szabályozás első lépcsőjében, 2014 szeptemberétől az 1600 Wattnál erősebb porszívókat söpörték ki a piacról."
Az a kérdés, hogy neked milyen elvárásaid vannak a porszívóval kapcsolatosan?
Hol fogod használni, milyen szennyezettségű környezetben?
Én az A energiaosztály legnagyobb teljesítményű készülékét választanám.
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- A porzsákos vagy porzsák nélküli porszívó jobb?
- Milyen porszívót érdemes venni? Porzsákosat vagy papírzacskósat?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Jobb a porzsák nélküli porszívó, mint a porzsákos?