Az eredeti MBT cipőkön milyen felírat van? Az egyik aukciós oldalon SWISS felíratú cipőket árulnak eredeti MBT cipőként. (tudásbázis)
2010. dec. 1. 08:31
Dilemmában vagyok: harántboltozat süllyedésem van, amelyre az ortopéd orvos speciális talpbetét elkészítését / hordását javasolta. Közben beszéltem egy természetgyógyásszal, aki inkább az MBT cipőt javasolta. Melyik mellett döntsek, mindenki mást mond. Szeretem a hajnalt... :)
8. gezambt
2010. ápr. 21. 12:47
Sziasztok!
Én az ebayen rendeltem egy changa nevű mbt t 15000 ft ért!
sajnos 3 hét hordás után szétrohadt a lábamon! bevittem egyik bpesti mbt boltba és azt mondták hogy ez hamisitvány és dobjam ki!
Azt ajánlom mindenkinek hogy ne internetről rendeljétek mert kamu a z egész!
7. ejmi
2010. márc. 12. 20:34
Hol van ez a SWISS felirat ? A nyelvén ??? Akkor az jó, még az eredeti MBT, nem kinai!!! Most néztem meg az anyémbe ez a felirat van.
6. d9d8721118
2010. márc. 12. 20:19
Én 3 napja vettem meg a második MBT-met, de nekem MBT felirat van rajta.
2010. márc. 12. 20:02
vettem egy ugyanolyan fazont a Deichmann-ban, 8 ezerért, és hasonlít de nem ugyanaz. Egyáltalán nem instabil..külsőre, hiába megegyezik az mbt-vel.
biztos más a talp alapanyaga..
4. 9b10f3d7ff
2010. márc. 12. 20:00
MBT felírat van rajtuk, de van szinte ua. fazon és ua. jó , de azok olcsóbbak.
2010. márc. 12. 19:58
Szerintem a kettő - két különböző márka...de lehet hogy nem...
Ezért kérem a segítséget..
2010. márc. 12. 19:57
bocsánat: felirat...
:-)
2010. márc. 12. 19:56
Az eredeti MBT cipőkön milyen felírat van? Az egyik aukciós oldalon SWISS felíratú cipőket árulnak eredeti MBT cipőként.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz?
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Futócipőt lehet normál szabadidős cipőként is hordani?