Az EOS KFT részére kell rózsaszín csekken pénzt feladnom, de nem hagyományosan kell kitöltenem a csekket. Hogy kell kitölteni? (tudásbázis)
Egyetlen faktoring cégnek sem kell fizetni semennyit sem csekken, sem átutalással, sem, máshogyan. Két okból: 1. Egy nemzetközi szervezet egész világra kiterjedő hatállyal megszüntetett minden olyan jogi képződményt, amely adósságot keletkeztet, tart nyilván, illetve ennek behajtásával foglalkozik. 2. A Magyarország nevű "állam" valójában nem létezik, ez egy Amerikában bejegyzett Kft. Az Alaptörvény érvénytelen, ebből kifolyólag minden alsóbb rendű jogszabály is érvénytelen. Sem a faktoring cégnek (pl. EOS) sem a közjegyzőnek, sem a végrehajtónak, és még hosszan sorolhatnám a listát, nincsen semmilyen joghatósága.
Nekem is meggyűlt a bajom az EOS-sel. sokáig leveleztem velük, miközben nem fizettem egyetlen petákot sem. Az EOS továbbította az ügyet a közjegyzőnek. A közjegyzőnek megírtam a "szerelmes levelet", amelyben tudattam vele, hogy mehet a 3,14-be. Ez még a nyári törvénykezési szünet beállta előtt történt. Azóta senkitől semmilyen válasz vagy egyéb megkeresés ez ügyben nem érkezett.
Ha írsz egy emailt, szívesen segítek.
Ki mondta, hogy nem hagyományosan? Rózsaszín csekket ugyanúgy kell kitölteni, mint a sárgát vagy fehéret.
Összeg, feladó, címzett szerepeljen rajta.
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?