Az én Valentin napom (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az én Valentin napom
Én értem mire gondolsz..
A nagy Ő nem mindig az az ember, akivel együtt is tudsz élni. Néha tényleg igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és ez nem feltétlenül jó az együttélésnél.
Volt egy novella amit olvastam: egy nő nyugodt, boldog életet élt a férjével, akit tisztelt, becsült, és elvált tőle, mikor megismerte a mindent elsöprő szerelmet, a heves szenvedélyt. Összeházasodtak, de együttélni már nem tudtak..
Néha a nagy szenvedély átmehet intenzív civakodásba, sőt dacos veszekedésbe is. Néha jobb csak csendben szzeretni, mint nagy hévvel.
Ha Ady és Léda szerelmét nézzük is, nem jó két "héjjamadár az avaron".
A cikk meg nagyon jó. Tetszik nagyon. Nem tudom, hogy igaz történet vagy csak kitalálció az egész, de romantikus.
A mai világba mindenki rohan és alig marad idő a romantikázásra.
Tudom sok dolga van az embernek.
Ez gáz..A kirohanások pláne..Kimutatod úgy általában, hogy szereted? A tetteid tükrözik az érzéseidet? Igyekszel kedves, figyelmes, türelmes lenni? Értékeled őt? Foglalkozol a gyerekekkel?
Mert ha ezek nincsenek meg, akkor hiába hajtogatod, hogy szereted..
Sajnálom nagyon.
De valami oka lehet nem a feleségednek, hogy már három éve gondolkodik a váláson?
Szerinted?
Húúú...ez nagyon szép történet! Eléggé megható! Azért mert velem nem történt meg ilyen jó dolog,attól mással megtörténhet,és hiszem is,hogy van ilyen! Csodálatos dolog lehet,hogy valakiért ennyire oda van a másik fél! Értem ilyet sem és mást sem tettek meg..lehet hiányzik is egy kicsit az életemből,hogy ennyire oda meg vissza legyenek értem :(! Igaz nem happy end lett a vége,de nagyon csodás történet! Megható nagyon! :)
Sok boldogságot a mostani bartátoddal! :)
Érdekes...
De egyébként a cikkeknek nincs kikötve, hogy valósnak kell lennie...
Nagyon szép volt, nagyon jó volt olvasni, én teljesen meghatódtam, köszönöm:)
Felesleges belekötni, magyarázni, elemezni. Szép, romantikus, és kész. Nem érdekes, hogy ki mt gondol az új kapcsolatról, meg a régiről, nem az ő életük. Gyönyörű a történet, ha igaz, ha nem, és szépen megfogalmazott, jól megírt kis novella.
Bár lehetett volna kicsit hosszabb, kicsit (egy nagyon kicsit) teátrálisabb, de így is szupi!
bocs, én negatív leszek, szerintem ilyen nincs...ha valakinek a másik olyan fontos, hogy egy másik országból egy szám hallatán repülőre pattan, de másnap mégis otthagyja, majd eltelik még egy év stb és még csak meg sem beszélitek?
ha mindkettőtöknek a másik a nagy szerelme, akkor csak nem hagynám elmenni...miért nem mész ki te is No-ba?
még az ilyen típusú filmek is arról szólnak, hogy happy end a vége... viszont, ha ismét elmész (újra és újra) a jelenlegi kapcsolatod egy hazugság, megjátszás, a jelenlegi pároddal ez nem kiszúrás?
Nekem tetszett a történeted!
Sok boldogságot az új kapcsolatban!
Kicsit fura,vagy csak nekem idegen amit irsz,de egy pillanatra megdobogtatta a szivemet.Lehet hogy nem értelek,de átérzem amit irsz!
Sok boldogságot kivánok!
Ugrás a teljes írásra: Az én Valentin napom