Az emeltdíjas SMS-meglepetés a számlán (beszélgetés)
úgy mint neked, dehogyis :(
Volt egy pár zaklatásos hívás,természetesen nem szolt bele a hívó fél,így a harmadik hívás után tiltottam a szám nélküli hívásokat.
Ezzel csak az lehet a baj, hogy neten keresztül bizonyos szolgáltatók hívószám nélkül kapcsolnak. Mondjuk én amúgy sem félek a hívószám nélküli telefonoktól :)
Legalább kifizette nektek a számlát?
Sajan mi is jártunk így pont a mostani számlámban, nekünk is szerencsére 3 db volt csak, de a párom járt úgy hogy egy kedves barátja az interneten megadta a telefonszámát és még két emberét hogy ő ingyen tudjon sms-t küldeni, mi erről mit se tudtunk, csak mikor megjött a számla 25000ft ról kezdtünk gondolkoni mi lehet ez aztán véletlenül beugrott ő, és nem tagadta hogy magedta a számot de ezt ő se gondolta volna hogy nekünk ezért emelet díjas smst fognak számlázni. Úgyhogy téyleg vigyázni kell.
Ez mobilinternetes vírus, valahol nemrég olvastam róla, ha megkapja valaki a mobiljára, akkor a vírus emelt díjas sms-ekkel, és mms-ekkel szórakozik, és brutális számlákat kap az előfizető...
Le kell rá tölteni a mobil internetes víruskeresőt... Ugyanúgy működik, mintha e-mail-ben önmagát sokszorosítani egy féreg, ami a felhasználó tudta nélkül küldi tovább a gépen lévő e-mail címekre...
Ez így igaz,le is tiltatom:))
Bármikor jöhet és nem tudhatod, hogy mennyi. ENgem foglalkoztatna, nincs kidobni való pénzem.
Vagy kétszer volt ilyen.De nem nagyon foglalkoztatott a dolog mert többet nem jött úgy ki a számla.
Mert neked is kiszámláztak ilyet? :-)
Nem voltál rá kíváncsi mi lehet? Én azonnal utána néztem.
Huhh kössz az infot. :) Csodálkoztam én is rajta hogy mik ezek az emelt dijas valamik. Hisz mi nem foglalkozunk ilyennel.
Az egy dolog, attól még elvesztheted ezt az 5000ftot is.
Szerintem teljesen jól teszed!
Sziasztok.Nekünk kb 10 éve le van tiltva az emelt díjas hívás és az sms is.Sőt még a vezetékes telefonon is tiltottam.A mobilomon tiltó listán van a "magán szám vagy az ísmeretlen szám" ha valaki keres és küldi a számát vissza hívom,de ha nem képes küldeni a számát én nem vagyok hajlandó fölvenni!
Nekem feltöltő kártyám van,általában 3 -max. 5 ezer szokott rajta lenni.
Én letiltottam már mindent, ezért ajánlottam nektek is még mielőtt baj lenne, nagyon sokan fizettek érze 100es számlákat.
Nem rossz ötlet-köszi, a tippet:)
Én is azt hittem a mai napig, hogy ez csak mese... Hát nem!
Nekünk sajnos nem ajánlották....
Szerencsére nem volt túl sok tanulópénz!
Manapság már senkibe és semmibe se lehet bízni.
Elképesztő, mik vannak. Az ember nem lehet elég óvatos.
Nálunk már szerződéskötésnél ajánlották, mi le is tiltattuk az elején.Nekünk nincs ilyen gondunk, szerencsére!
Én se tudtam semmit sem míg nem néztem fel a netre. Elképesztő szerintem!
Úgy,hogy velem is előfordulhat ilyen "kellemes meglepetés"
Mármint hogy érted hogy mit lehet tudni?
Igen,én elolvastam,sőt tovább is küldtem.
Nem semmi,amiről írtál.
Nekem 20-as a szolgáltatóm,de mit lehet tudni?
Köszi,hogy leírtad.
és persze a bejövő és kimenő emelt díjas hanghívást is
További ajánlott fórumok: