Csekk adó, bankautomata használat adó, fizetést a számlánkra utaló adó..... (beszélgetés)
Nincs kétségem afelől, hogy csont nélkül bevezetik.
És lesz pofájuk azt hazudni a szemünkbe, a hogy nem mi fizetjük, hanem a bank, meg a telefontársasáok.
Azt is mondta az a csupor, hogy a kormányt el lehet kergetni. Ideje volna!!
Örülj csak, nem sokáig teheted. :(
Olvasd el a 2. naplóm 749, 750-es bejegyzéseit!
Nem állítottam, hogy ennél tuti nincs jobb. A 360 a legmagasabb, akkor ha postai ATM-ből veszem ki, de van bank, amelyiknél 200 ft az ATM használata.
És lekötés nélkül kapok a jegybanki alapkamatnál 1%-kal kisebb kamatot. Tudom, nem olyan nagy kaland 7% kamatot kapni, de néhány éve 12% volt.
Nekem a telefonos és netbankos utalás is ingyen van, bibibíííííííí :)és számlavezetési díjam sincs :p
hűűűűűűű, de tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül az utolsó mondatot :D
Nekem sem olyan rossz azért a csomagom, mondjuk az az előnye, hogy netbankon ingyen utalok, és az első két kp. felvétel ingyenes. számlavezetési díj meg 520 Ft.
Ha 3 millát tudnék kivenni, azért szívesen fizetnék is :))))
Nem kell, nekem olyan bankban van a számlám, ahol nincs számlavezetési díj (és minimális számlamozgási követelmény havonta), akárhány átutalást csinálok, az mind ingyenes és max. 360 ft-ot fizetek egy pénzkivételért, még ha hárommilliót veszek is ki.
De amikor másoknak ezt elmesélem, akkor jönnek a nevetséges kifogások, hogy milyen bank az, ahol nincs pénztári fogalom, meg nem bíznak benne. Ilyenkor szoktam én azt mondani, akkor tessék kifizetni a minden sarkon lévő fiókok fenntartását. Nagyon sok megoldás van, csak keresni kell.
"Az MNB 2011-es összesítéséből kiderül: összesen 5 ezer milliárd forintot vettünk fel tavaly ATM automatákból (ezt 120 millió darab pénzfelvétellel hoztuk össze), de igazából kár is lenne itt megállni. Tavaly egész évben 224 millió alkalommal fizettünk kártyával a boltban, ezzel összesen 1700 milliárd forintot költöttünk el a kihelyezett POS-terminálokon keresztül."
Ebben az a megdöbbentő, hogy feleannyian vettek ki kp-t automatából, mint kártyával fizettek (ez ingyenes), tehát eddig 120 millió alkalommal dalolva fizették a tranzakciós jutalékot.
nem lenne itt gond,ha a fizetésnek nem 80%a menne ki rezsire,hanem mondjuk csak 20%!
ezen is lehet gondolkodni,mert 1 ember 1 minimálbérből is csak éhen halni tud:(
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Egészségtelen a tampon használata?