Az élet legszebb ajándéka - Viktor baba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az élet legszebb ajándéka - Viktor baba
Gratulálok!
Jól megsirattál:)))
Szia!
De jó örömhír!GRATULÁLOK!!Panaszmentes,boldog babavárást kívánok!!
Kb. 8 hetsek vagyunk. Az igazság az, hogy most megyek orvoshoz a héten. A doki nem igazán fog nekem örülni, mivel ő annyit mondott, hogy az ilyen esett után - HELP szindróma- ő a családjában nem ajánja a gyermek áldást. Erről a Help szindrómáról volt szó nem is olyan rég a Tv-ben is szó.
De az igazság az, hogy úgy indulok neki - mint Viktornál is - hogy a kisbaba egészségesen fog megszületni, és én is normálisan, és egészségesen fogom világra hozni.
Egyébként járok egy természetgyógászhoz, aki segít, és akiben 100%-ban megbízok. Viktort is ő kezeli, ha gond van.
Ohh,mekkora hír :)
És hanyadik hétbe vagy? Vagy most a napokban derült ki?
Köszönöm a sok gratulációt!
Da van már mellé még egy örömhírem. Most nem kellett még 10 élvet várni, hogy jöjjön a kistesó, mert már megérkezett. Úgyhogy lesz egy kisbabánk, és egy pici babánk. Tudom felköthetjük a "gatyónkat". Ha van olyan akinek kis korkülönbséggel születtek meg a babái, és szívesen írna nekem, hogy hogyan küzdött meg a lurkókkal, azt szívesen fogadom. Előre is köszönöm.
Szia! Én is szeretnék gratulálni a kiscsomaghoz amit a gólya dobott le hozzátok :D
És Maczó Norbertről én is csak jókat hallottam :)
Csak hírből ismerem,mert én Gyulán szültem a kisfiamat!
Sok boldogságot a babyhez :)
Szia! Nagyon örülök, hogy végre Ti is megkaptátok a tökéletes Boldogságotokat, igazi mosolygós babátok van, gratula hozzá! Nekünk is inszemes bébink van, igaz, kicsit szerencsésebben fogant, elsőre sikerült. De mi is nagyin-nagyon vártunk rá.
Ja! Szerintem az adatlapodra is írhatnál már másik bemutatkozó szöveget;-)!
Legyetek nagyon boldogok!
Szia!
Szívből gratulálok a kisbabátokhoz!Nektek akkor tényleg a gólya "hozta" a gyönyörű kisfiatokat!
Ugrás a teljes írásra: Az élet legszebb ajándéka - Viktor baba