Az Aviva-módszer bemutatása (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az Aviva-módszer bemutatása
Sziasztok,
ha jol tudom hetente 2 alkalommal ajanlott minimum elvegezni az aviva tornagyakorlatokat. Mas napokon ajanlott egyebb sport, edzes vegzese elsosorban ha azokat a bizonyos napokat szeretnem legalabb egy hettel korabbra hozni? Illetve ebben az esetben mikor erdemes elkezdeni a gyakorlatokat - hany nappal, hettel korabban az esedekes nap elott?
Koszonom a segitseget.
Szia Judit!
Mik az eddigi tapasztalataid?
Írj kérlek, mert nagyon kíváncsiak vagyunk :)
Szerintem ez szuper!
Ki fogom próbálni!
[link] itt van honlapja
És az elérhetőség:
Tóth Lívia
06-1-321-2952
06-30-475-2267
e-mail:toth.livia1@chello.hu
Ha pesten v környékén élsz vannak tanfolyamok,ha nem igényled a tanári segítséget akkor a kiadvány leírásaiból!
Ha úgy gondolod az interneten próbáld keresni őket,de ha nem megy a füzetecskében benne van a Tóth Lívia száma el tudom üzenni csak a kiadvány 2000.es nem tudom él-e még a szám!
Hogyan lehet ezt a módszert megtanulni?
Engem nagyon érdekel!
Kedves Apokrif!
(már 3szor kezdek a hozzászóláshoz,lánykám is beleklampíroz)
Kb.15 éve találkoztam a módszerrel amikor hasonló témában kutakodtam a keleti kúltúrákban.10 éve lehet talán a TVis bemutatta a módszert Tóth Lívia tolmácsolásában aki akkor az első és kizárólagos vezetője volt a magyarországi terjesztésének!Közvetlenűl Aviva Steinertől sajátÍtotta el.
2000-en vettem meg az Aviva módszer S.O.S.NŐKNEK füzetecskét amiben a szerző életútja és a gyokorlatok pontos leírása van a végzésükhöz segítségként ritmusban hozzáillő zeneszámok megjelölésével.
A legfontosabb témakörök a menstruáció idejének megváltoztatása,előre hozása,kitolása;ciklusidő rövidítése;női szervek betegségeinek megszűntetése,meddőség; az első menstruáció késői megjelenésének problémája,a legfontosabbak szerintem a fogamzásgátló ,tulajdonképpen menstruáciomeghozó tulajdonsága minden körülmények között,valamint a fogantatás miatt elmaradt vérzés meghozása.
a gyakorlatok egy része (hasprés)pedig báhol,bármikor végezhető.
Nem mondom hogy tökéletesen elsajátítottam de mivel gyakran tornáztam is nem okozott gondot.
Tulajdonképpen a gyógyszeres fogamzásgátlás helyett akartam valami megbízhatót.A gyakorlat az bizonyította sikerrel,csak az építkezés alatt szedtem tablettát hogy azokban a fárasztó bizonytalan időkben véletlenűl se essek teherbe.
Számtalan olyan más egészségügyi probléma van amikor a tabletta nem szedhető más pedig nem biztos módszer.
Az Aviva módszer a problémát magát is segít megoldani és a kontrollt saját ciklusunk felett!!!
MINDENKINEK AJÁNLOM AKINEK FONTOS A NŐIESSÉGÉNEK EZ A FONTOS RÉSZE,AZ EGÉSZSÉGE A TUDATOSSÁG ÉS A KONTROLL TUDATA,A CIKLUST NEM NYŰGNEK AKARJA TEKINTANI,HATALMAT AKAR FELETTE!
Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebbülést, illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.
Ugrás a teljes írásra: Az Aviva-módszer bemutatása
További ajánlott fórumok:
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Kényes téma! Igénytelen család bemutatása
- Ki szeret kézimunkázni? Esetleg minták bemutatása, cseréje...
- Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete?
- A virtuális asszisztencia bemutatása
- Szülők egymásnak bemutatása - otthon vagy étteremben?