Az autós CD lejátszó nem játssza le az írott CD-t. Mi lehet a gond? (tudásbázis kérdés)
Nem bajlódnék ennyit cd-írogatással (a cd-k ideje is lassan lejár). Néhány ezerért már kapható olyan autórádió, ami usb-pendrive kapcsolaton lejátssza az mp3-at is.
Nem kell írogatni, csak kimásolod.
Wma formátumban kellene kiirnod. Ezzel sajnos vagy 18 szám fér egy cd-re.
Mp3at nem fogja lejatszani.
Igazából nem mutatja nekem az író,hogy milyen formátumban szeretném.Illetve ahogy letöltöm a zenéket:mp3,wav,aac,flac,ogg.
Én mp-ben írtam.
Sajnos nem emlékszem már mi lett a nyerő. :(
Esetleg ha beteszed a számítógépbe azt a CD-t, amit le tud játszani, meg tudod nézni a kiterjesztését.
Köszönöm a választ.
Próbáltam már több féleképpen is kiírni.Nero írót használok.Milyen formátumban lenne jó ?
Nem megfelelő a CD-n lévő hanganyag formátuma.
Volt egy főnököm, 6-féleképpen kellett kiírnom a Ghymes együttes számait mire meg tudta hallgatni a kocsijában, addig meg csak rendelgetett be magához. :))
Ja és aztán putty lecserélte a "népautót" másra. Na ezért küszködtem.
További ajánlott fórumok:
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- Szerintetek van valóság alapja a tv-ben lejátszódó szellem történeteknek vagy csak fikció az egész?
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- A gyász, mint szükségszerűen lejátszódó folyamat
- Tőnkre ment a"100-éves"videó magnóm. Milyen korszerű felvevő, lejátszót javasoltok helyette?
- Fényképezővel készített avi felvételt milyen programmal tudok átkonvertálni, illetve dvd-lemezre kiírni, hogy lejátssza az asztali lejátszó?