Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az autóm mindig káoszos. Rendbe teszem, kb. 2 napig oké és... fórum

Az autóm mindig káoszos. Rendbe teszem, kb. 2 napig oké és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. michelle.r (válaszként erre: 8. - Amaunet)
máj. 18. 10:36
Ahhha, most így, újra olvasva, világos már, hogy a Wartburg seggét meghúzta. 😂😂😂
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 22:15

#neegyélazautóban #3 gyerek #dehátéhesekmindig

Nem tudjuk, hogy hány évesek a gyermekek.

De! A legkisebbeket is lehet arra nevelni, hogy asztalnál eszünk. Nem, nem mindig éhesek, csak úgy vannak szoktatva, ha kiejti a száján, hogy éhes, akkor az már ott is van.

Legyél következetes, hogy ne csak két napig legyen rend az autóban!

Balesetmentes utazást!

11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
máj. 17. 13:45
A wartburgban jobban lehetett aludni mint a trabantban.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
máj. 17. 13:44
Kimutattam a Holdnak, ami ritka, és Kapuváron megàlltunk felhívni az anyukám. Mert mobil nem volt a '90-es években. És a Mami kiment a teraszra. Aztán vissza futott a telefonhoz.
9. fokhagyma (válaszként erre: 8. - Amaunet)
máj. 17. 12:57

Lehet, hogy arról, de azt sem értem, mit jelent az, hogy "meg is csukta".

Érdekes dolgok vannak itt a Hoxán.

8. Amaunet (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
máj. 17. 12:04
Szerintem a Wartburg seggéről van szó.😄
7. michelle.r (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
máj. 17. 11:47
Mit csinált az apád a seggével? 😂😂😂
6. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
máj. 17. 11:43

Miért baromság? Szerinted az, szerintem nem.

"Az autó használatra van."- persze. De ez nincs ellentmondásban azzal, amit írtam.

A vallomástevőnek azért "káoszos" az autója, mert a 3 gyerek az autóban eszik. Erre írtam azt, hogy "Ha fentiek miatt "káoszos" az autód, akkor egyszerű a megoldás: autóban nem eszünk." A fentieket említése pedig emiatt van: Hahstag:#3 gyerek #neegyélazautóban #dehátéhesekmindig

Hosszú út során sem kell feltétlenül autóban enni. Nem gondolom, hogy annak idején a Wartburggal Hollandiáig megállás nélkül mentetek volna. 🙂 A pihenők pedig hosszú út során szükségesek is. Akkor lehet olyan parkolót találni, ahol kényelmesen tudsz enni-inni, stb.

De felőlem mindenki úgy használja az autóját, ahogy akarja. 😉

5. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
máj. 17. 11:19
Hollandiában a seggét meg is csukta az apàm egy tűzcsapnàl, ahová ma már nem is szabad parkolni. Most már vicces.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 17. 11:16
Ez baromság! Régen az új Wartburggal Hollandiáig mentünk. Én is kisgyerek voltam, a tesóim is. Az autó használatra van.
máj. 17. 10:57

Hahstag:#3 gyerek #neegyélazautóban #dehátéhesekmindig

Ha fentiek miatt "káoszos" az autód, akkor egyszerű a megoldás: autóban nem eszünk.

A sár, és a más időjárási viszonyok miatti szennyeződés pedig természetes velejárója az autóhasználatnak. Nem vagy vele egyedül. Autómosó vagy otthoni ápolás.

máj. 17. 10:25
Véletlenül nem bajt nyomtam. Pedig qrva nagy kukorica jár annak, aki az autóját nem tartja rendben. 😜 Hogy aránylik a kupleráj a sárhoz? 🙃

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook