Az autóm mindig káoszos. Rendbe teszem, kb. 2 napig oké és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
#neegyélazautóban #3 gyerek #dehátéhesekmindig
Nem tudjuk, hogy hány évesek a gyermekek.
De! A legkisebbeket is lehet arra nevelni, hogy asztalnál eszünk. Nem, nem mindig éhesek, csak úgy vannak szoktatva, ha kiejti a száján, hogy éhes, akkor az már ott is van.
Legyél következetes, hogy ne csak két napig legyen rend az autóban!
Balesetmentes utazást!
Lehet, hogy arról, de azt sem értem, mit jelent az, hogy "meg is csukta".
Érdekes dolgok vannak itt a Hoxán.
Miért baromság? Szerinted az, szerintem nem.
"Az autó használatra van."- persze. De ez nincs ellentmondásban azzal, amit írtam.
A vallomástevőnek azért "káoszos" az autója, mert a 3 gyerek az autóban eszik. Erre írtam azt, hogy "Ha fentiek miatt "káoszos" az autód, akkor egyszerű a megoldás: autóban nem eszünk." A fentieket említése pedig emiatt van: Hahstag:#3 gyerek #neegyélazautóban #dehátéhesekmindig
Hosszú út során sem kell feltétlenül autóban enni. Nem gondolom, hogy annak idején a Wartburggal Hollandiáig megállás nélkül mentetek volna. 🙂 A pihenők pedig hosszú út során szükségesek is. Akkor lehet olyan parkolót találni, ahol kényelmesen tudsz enni-inni, stb.
De felőlem mindenki úgy használja az autóját, ahogy akarja. 😉
Hahstag:#3 gyerek #neegyélazautóban #dehátéhesekmindig
Ha fentiek miatt "káoszos" az autód, akkor egyszerű a megoldás: autóban nem eszünk.
A sár, és a más időjárási viszonyok miatti szennyeződés pedig természetes velejárója az autóhasználatnak. Nem vagy vele egyedül. Autómosó vagy otthoni ápolás.
További ajánlott fórumok:
- A szó utolsó betűje ABC rendben
- Megbántam, nem teszem újra, nem érte meg...
- Mit szimbolizál a rövid női haj. Jól teszem ha levágatom?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Érzem, valami nincs rendben velem..
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!