Az auchan utána jár, hogy tényleg van-e gyerekünk, ha megadunk találomra születési dátumot a plusz bizalompontokért? (beszélgetés)
Amugy ha gyerekre jar is bonusz pont, minden ilyen csak a statisztika miatt kerdeznek.
A holnapi PCR tesztemhez allando allami kerdes,
rakerdeznek a BORSZINRE.
Szerintem otthon a holdra kirugnanak ezert. Azt nem muszaj eldontenem, hogy fiu vagyok-e vagy lany, de a szinem fontos.
Ha ezt valasztottam, nem panaszkodok tobbet.
Akkoriban mi nem csaltunk, csak epphogy volt egy masidok kiscica, es okorsegbol beirtuk.
Gyakorlatilag feliratkoztam egy jol tervett eves IKEA kampanyra. Jok voltak a marketingesek. A gondoskodo kisallatosok is a listan vannak.
Majd jól beperelnek, hogy nincs is gyereked, muhaha...
Egy klikkelesen kívül hogy igazolnak vissza, hogy valaki elmúlt 18?
Hogy ellenőrzi le egy áruház, hogy van-e gyereked?
Roppant kíváncsi lennék.
És lehet pitiáner, meg akármi, mi poénból csináltuk, mert "a gyerekeink", és a cicák kaptak párszor valami ajándékot szetharcolni. Fuuuu, de égés...
Valakinek egy egész tárca van kitomve vásárlókartyakkal, nekem volt az IKEA-s meg a DM-es ezer évig.
És évek óta nincs semmilyen törzsvásárlói kártyám, mert ez nem az én világom.
Igen, a vevőszolgálaton ellenőrzik.
Menjél inkább szerdán vásárolni, akkor is kapsz pontokat és csalni sem kell hozzá. 🙂
Ha olyan, mint a régi IKEA-s Family kártyás hülyeség, és nem adócsalás, nem nézhetnek utána. Régen küldtek egy legkisebb (gondolom amúgy is selejt) kulcstarto méretű plüss állatot évente a beregisztralt macskáimnak, "fiamnak", és a katalógusokban kiemelték a gyerekcuccokat.
Szerintem nem halodklik is IKEA azóta sem. Vagy az Auchan.
További ajánlott fórumok:
- Csukd be a szemed és irjál le három betűt találomra.:)
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Én gyerekem... te gyereked... mi gyerekünk?