Az aspartamról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az aspartamról
Sziasztok!
Én sztívia-hívő vagyok :), nagyon jó az íze és nincs mellékíz... hát sajnos drágább, mint a többi, de ha természetes, nem biztos, hogy nem éri meg jobban..
én direkt olyan édesítőt használok ami nem tartalmaz aszpartámot.Most minek mérgezzem magam vele ha van olyan is ami nem tartalmaz.
Az aszpartán évek alatt felhalmozódik és kinyírja a vesét meg még más szerveket.
Csak óvatosan!
Szia!
Nem bántani akartalak, de szerintem nyugodtan beírhattad volna oda. Egyébként én és a családom 15 éve az aspartam alapú Canderelt használjuk. Természetesen nem gigantikus mennyiségben, de a teát, kávét, tésztát... azzal édesítjük, sőt a főzésnél cukor helyett is azt használom. Kutya bajunk sincs tőle. Azért is nem ágálok ellene, mert a férjem gyógyszerész-tehát ért hozzá!
Szia!
Na jó egyet találtam, de az az ellentábor ;)
Vagyis akik szerint rossz.
Hallgattason meg mindkét oldal.
Persze csak 10-20 év múlva tudok biztosat mondani, amikor még mindig semmi bajom (vagy igen) ;)
Szia!
Beírtam, de csak a diétákhoz kapcsolódóan van ilyenről szó. Konkréten mindig csak azt olvasom, hogy rákot okoz, illetve forumon láttam még ilyen témát.
Melyik cikkre gondoltál, amihez hozzá tehetném?
Szia!
Valószínű nem olvastad Hoxa felhívását, de ezt a cikkedet inkább a már meglévő cikkhez kellett volna írnod. Mielőtt elkezdesz egy cikket írni, jó lenne ha tájékozódnál. Ezt megteheted a bal fölső keresőben, hogy egyszerűbb legyen a dolgod!
Nem megbántani akarlak, csak mostmár oly sok a cikk, hogy lassan alig lehet valamit megtalálni!
A márkanevet módszeresen X-el jelöltem ;)
Ugrás a teljes írásra: Az aspartamról