Az Apa ivott-korlátozható a láthatás?..segitsetek (beszélgetés)
Huzamosabb idő, hosszú táv?
1 pillanat alatt megtörténhet a baj...
Ne értsd félre, nem állok egy kocsmázó ember mellé, aki 3 éves gyereket ittasan viszi az autóval.
Ám mégiscsak elviszi, mégiscsak pereskedett, nem akart lemondani a gyerekről.
Honnan tudod, hogy hogyan töltik a láthatás időtartamát?
Szerintem nagyon haragudhatsz erre az emberre.
Van egy fórum.
APÁK???
Az oda író édesanyáknak esélyük sincs arra, hogy egyeztessenek a volt társukkal.
Mert a gyerekek apja közömbössé vált.
Szia!
Nyilván a rendőri tetten érés után már nem fog egy jó ideig vezetni. Főleg, hogy kétszer is rajtakapták.
"Nem eltiltani szeretném, hanem tényleg csak korlátozni."
Mire korlátozni?
Hogy havonta láthassa, vagy 3 hetente, fél évente?
A két éve húzódó per helyett nem lenne érdemes megbeszélni vele? Nem lehet?
Sziasztok!
Gondban vagyok, és minden nap rettegek.. a történet röviden. 2 évig húzódó per láthatás ügyben. Az elsőfokú itéletet helyben hagyta a másodfokú is. Miszerint a 3 éves gyerkőcüt az apuka kéthetente elviheti, kezdetben egész napra, majd ott alvásra, illetve jövő nyártól 2szer 2 hétre. A baj csak az, hogy egy megbizhatatlan felelőtlen alak. Láthatás helyett már 2 a kocsmába ment, mindkettőt bizonyitani tudom. 2szer kapták el ittas vezetésért, amiből az egyik láthatás alatt, ill. után történt, amit szintén tudok bizonyitani. Most perújrafelvételt szeretnék. Vajon tudom korlátozatatni a láthatást? Nem eltiltani szeretném, hanem tényleg csak korlátozni. A 2 ittas vezetés pedig 1 hónapon belül történt...Segitsen aki tud!!!mit gondoltok???
További ajánlott fórumok:
- Hol zajlik a láthatás?
- Gyerektartás fizetve, láthatás mégsincs.
- Lehet a gyermeket jogi úton kötelezni a láthatás betartására?
- Segítsetek légy szíves, gyermek láthatás témában, minden tanácsot elfogadok.
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Ha nem fizet az ex gyerektartást, visszavonható a gyerek láthatási joga?