Az Aloe Vera a gyógyászatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Olyat is olvastam meg hallottam már, hogy rákot okoz. Szánalmas baromságokat tudnak egyesek unalmukban lefirkálni.
Az ilyeneknek adnék chilis beöntést hátulról.
A forrever fredom-ot szedtem az alova -vera
készítmények közül megjegyzem B-s vagyok addig
kiprobáltak a térdemre minden csodaszert még injekció is csak ideglenesen használt.3litert ittam meg évente ,2litet iszok és nem szedek reuma gyógyszereket azok a gyomrot készítik ki.
A vércsoportnál lehet, hogy a genetika is számít.
Valaki úgy A vércsoportú, hogy mindkét szülőtől azt örökli (AA, vagyis csak As gént kapott). Másoknál ez úgy néz ki,hogy az egyik szülőtől 0-ás a másiktól A-s gén kap (A0).Lehet, hogy ilyenkor valamilyen szinten a másik tulajdonság is érvényesül.
Ezt én is olvastam Dr. Peter D'Adamo könyvében. De már azt is támadják nagyon sok helyen.......
Az a neves természetgyógyászt ugye nem Béky lászló volt?
Én sem hallottam még, hogy valakinek ártott volna.
Remélem nem indult szándékos lejárató kampány az aloe ellen. De ha igaz az esetleges negatív hatása
az sem lenne túl jó.
Nem tudom. Ezt most láttam először. Érdemes utána nézni.
Egyébként mi is évek óta isszuk kisebb megszakításokkal (hárman Bs vércsoportúak)és senki nincs tőle rosszul. De hát ki tudja,sokszor csak évek múlva derül ki, minek milyen hosszútávú hatása van.
"Az Aloe Vera minden készítménye csak az A -vércsoportsoknak jó!!! Azok számára valóságos csodaszer!A többi vércsoportú számára viszont tilos!!!! Még akkor is agglutionációt okoz, ha külsöleg a bőrön kersztül kerül kapcsolatba a vérlemezkékhez kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotó-elemekkel!! Sajnos sok forgalmazó ezt nem tudja és árt vele a lakosság 60 %-át kitevő nem A vércsoportúaknak! Ha viszont tudomása van az agglutináló hatásról, akkor szándékosan árt és börtönben lenne a helye, mert az egy bioterrorista! Ha egy O-ás kezd el szednie egy Aloe készítményt, akkor számára is jó lehet az Aloe-ban lévő nyomelem és vitamin, és érezheti is a jó hatását. Viszont nem érzi az agglutináló hatását!! Az agglutináló hatást az immunrendszer, ha elég erős, úgy 10-40 %-ban le tudja küzdeni ( ez kortól és egyénektől függ), tehát a szedés során néhány hét, vagy hónap elteltével jelentkező negatív hatást nem tulajdonítja az Aloe-nek, pedig az okozza!!! Van akinél azonnal, vagy napokon belül jelentkezik a negatív hatás, akkor ez esetben gyorsan abba tudja hagyni a szedést és nem mérgezi magát tovább az Aloe-val. Ekkor jön a forgalmazó és egy újabb készítményt ajánl, ami megint lehet, hogy nem jó az adott vércsoportúnak. Táplálékkiegészítőket és gyógyhatású termékeket hivatalosan csak fitoterapeuta, vagy életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta ajánlhat a pácienseknek. Sajnos nagyon sok botcsinálta MLM-es pálmás és még ki tudja milyen fokozattal nem rendelkező menedzser van, akinek semmilyen ilyen irányú végzettsége sincs. Ez igaz a megfelelő képesítésekkel nem rendelkező természetgyógyászokra is!!!
Agglutináló = összecsapódás. Sejtes elemek (pl vörös vértestek, baktériumok) kicsapódása ellenanyag hatására fizikai, ill. kémiai hatások következtében.
Érdekes, nem???
"Biztosan jó, meg hatásos, meg hallottam is sikertörténeteket, de iszonyat pénzbe kerül, ami egy hatalmas üzletet rejthet maga mögött. És, amiből meglehet gazdagodni, az már nem is olyan szimpatikus nekem. Bizalmatlan leszek vele szemben"
Ne haragudj, de ezen jót mosolyogtam. Ezek szerint te kizárólag olyan termékeket veszel, amelyek gyártója a tönk szélén áll? A Mercedes is piszok sok pénzbe kerül, de a világ egyik legbiztonságosabb és legjobb autója :)
Húú, hallod, ez mekkora hülyeség, már bocsika.-))
csak úgy mellékesen elmondom, hogy azt az aloe termékcsaládot, amit mi már 3 éve használunk, a Fővárosi Állatkertben is használják, az állatoknál. Járj csak utána nyugodtan. Én szemtanúja voltam.:-))
na akkor hogy is van ez??? Az állatoknak azért használ, mert hisznek benne??:-))))))))))
Tudnék neked olyat mondani,hogy tud gyógyítani is!Ugyanis engem az orvosok nem tudtak meggyógyítani de az Aloe verás termékek igen.
Szóval azért nézz szét még mielőtt ilyet kijelentesz.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Energia gyógyászat
- Milyen alternatív gyógyászati lehetőségek vannak a koleszterint csökkentésére?
- Orvostechnikai eszközök és gyógyászati termékek értékesítése. Ha ezzel foglalkozol, hogy működik ez?
- Pénzadomány gyűjtése kisgyermeknek, gyógyászati segédeszközre hogyan valósítható meg?
- Alternatív gyógyászat