Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Avokádópüré pirítóssal recept

Avokádópüré pirítóssal recept

Az Avokádópüré pirítóssal hozzávalói:
50 dkg avokádó,
25 dkg graham kenyér,
citrom,
tejföl,
só,
fokhagyma,
feketebors.


Az Avokádópüré pirítóssal elkészítési módja:
Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk, és villával kikaparjuk a héjából. Ezután összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és fűszerezzük sóval, borssal. A graham kenyérből készült pirítóssal tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az avokádópüré pirítóssal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook