Autóvásárlás... (beszélgetés)
A ford-nál 1 dogot nagyon nem értek!
A lökhárítók a mai napig a ripityáratörős anyagból készülnek.
Sosem volt fordom, nem is lesz, nem csak ezért.
Saját Caddy-m nem volt, de vezettem. Kényelmes vezetni, bárhol könnyű vele forogni, de hátul nem valami jó ülni, ez komoly hátrány. Nem emlékszem a fogyasztására, de nem hallottam róla komoly panaszt. Persze nem személyautó-fogyasztási kategória, azzal azért számolni kell.
Piszok jól lehet benne pakolni, egyik barátnőm lovasversenyen abban aludt, én a Toyota Hiace-ban és nem volt sokkal kissebb helye benne, mint nekem, igaz, ki volt szedve a hátsó sor ülés.
Elbírt a lószállító futóval is gond nélkül.
A német autók megbízhatóak!
Volt egy VW Polom, annak semmi baja nem volt, csak tankolni jártam vele:)
A Caddy-t megbízhatónak ismerem, de a családnak nem lesz túl kényelmes. amúgy a vw-k általában jók. Klassz családi autó lehet a Passat is, de az se túl olcsó.
Egyik ismerősöm, szintén 3 gyerekkel Corolla Verso-ra esküszik.
Reni! Nálunk a Mazda vált be. utóbbi időben használtunk egy Mazda Xedos 6-ost, két újabb szériás 6-ost egy 3-ast. Minegyik jó volt!
Most tervezzük az 5-öst családi autónak!
Japán autó.Mazda,Honda,Toyota.A leg
megbízhatóbb autók.
Vegyél egy Mazda 5-öt, mert jó, viszonylag olcsó és keveset fogyaszt! Ráadásul jóformán csak tankolni kell bele...Diesel motorral 5,7m -ről indul.
A benzines olcsóbb (5,3m Ft-től) kb 10-15ezer km alatt visszajön a különbség, uána meg gazdaságosabb mint a benzines.
Nekünk volt már Seatunk és most Fordunk van.
Na én ha újra kezdeném nem vennék Fordot, főleg a kényelmes Seat után.
Én a seatnál dolgoztam, és elég jó autók. Az Altea tökéletes családi autó.
Szerintem is a toyota a legjobb, de árba húzósabb, és az opel is jó. És ezek az árukat is jól tartják.
A kollégáim mindig azt mondták, "F" betűs autót nem szabad venni (peugeot, renault, ciroen, ford és fiat)mert azokkal előbb-utóbb úgyis baj van.
Nekem Suzuki Swiftem van, és meg vagyok elégedve vele, de az nem családi autó.
Szia! Először is gratulálok a szép nagy családodhoz.
Nem tudom, anyagilag mi fér bele a keretbe. Nekünk Toyota Prius van, kényelmes, nagy, biztonságos autó, hatalmas csomagtérrel. Mivel hibrid autó, keveset fogyaszt, környezetkímélő. Nagyon lehet szeretni, annyira, hogy még azt is megbocsátottam neki, hogy automata. Sőt! De semmilyen másik automatát nem szeretek vezetni. Ez különleges.
A párom az USA-ból hozta, mert kinn élt, ott - az áthozatallal együtt - felébe került a kocsi. Itthon 8 milkó körül van. Egyetlen hátránya, hogy alacsony az alja, rossz utakra nem való.
Én biztos, hogy valamilyen egyterüt választanék.Opel, Ford, VW.
Nekem volt Renault Scenicem.Jó tágas, de rengeteg bajom volt vele, úgyhogy a Francia kocsik közül ezt NE
Sziasztok!
Én egy 32 éves családapa vagyok és szeretnék egy olyan kocsit vásárolni,amelyben kényelmesen és biztonságosan tudom szállítani a feleségemet és a 3 gyerekemet.Mivel sokat járunk kirándulni,fontos a csomagtér és perzse a fogyasztás is.Megköszönném a segítségeteket.
További ajánlott fórumok:
- Ilyen feltételekkel megkapom autóvásárlásra a hitelt?
- Becsapos autóvásárlás -Mit lehetne tenni?
- GYED-en lévő kismama kaphat-e autóvásárlás céljából 300 - 400 000 ft hitelt? Tud erről valaki valamit? Köszi!
- Létezik-e még a mozgáskorlátozottak autóvásárlási támogatása?
- Pécsiek! Van még autóvásár nálatok? Ha igen, mikor?