Autoval Magyarorszagrol Angliaba. Milyen buktatok, nehezsegek adodhatnak? (tudásbázis)
ha tudsz konkret datumot ird meg es nezek neked kompjegyet
eredemes kesobbie foglalni, mert ha korabban vagy ott es felfersz ,eddig ingyen atraktak nekunk a jegyet mindig, ha viszont lekesed, akkor vehetsz ujat
emiatt ne aggodj, mi is mentunk jobb kormannyal - autopalyan mindegy, de otthon sem volt semmi vesz! tenyleg olcsobb, igazad van :)
mikor indulsz?
nekunk nincs GPS-unk, sima az ut sztem. Palyadij az osztrakoknal meg otthon van, ausztriaban matricas, otthon meg ismered. A Brusszeli korgyuru majres, ott el lehet kavarodni, de a tobbi egyertelmu - ha arra mesz, akkor megirom a reszleteket.
ferrysavers.com - itt kihoz egy csomo tarsasagot. ejjel es hajnalban a legolcsobb atkelni, kedd es csut a legolcsobb napok, s szinte mindig a Norfolkline a legolcsobb, egyszer volt a SeaFrance
hello, mi sokszor megjartuk mar
konkretan mi erdekelne? kompjegyet foglalj elore, mert a helyszinen dragabb - sztem sokkal.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Ha valaki Angliában, vagy máshol dolgozik, azt Magyarországon be kell jelenteni valahova?
- Home office-em, es NI szamom aktív-e, ha már 2, 5 eve Magyarországon vagyok? Kell-e újból kérnem, ha ki megyek Angliába?
- Hogyan tudok Magyarorszagon vasarolt hasznalt autokat / kisbuszokat Angliaba kuldetni?