Autópálya matrica nélkül! S.O.S M3-M35 (beszélgetés)
Vannak fizetős és nem fizetős részek.
Ráadásul ha úgymond "véletlenül" hajtasz fel és a következőnél lemész róla, akkor talán nem kell fizetni.
helló
nem tudja vki hogy Debrecennél van-e az autópályának díjmentes része?
jujj ne is mond :))) azok megesznek :D de ott is találkoztam már emberi emberszerű rendőrökkel pl :)
kedvesem száguldott kicsit többel a kelleténél, én ébren kornyadoztam mellette a kocsiban, félreállították és megkérdezték:
-Ki vagy te hogy így mész??
Mire rávágta:
-Schumacher?
Annyira röhögni kezdtek,hogy elengedtek minket :)
bakker, ennyi szerencsét már beválthattam volna egy teljes 5öslottóra :DD
nosakkor szerencsém volt :) kismilliószor :D
Matricát megvettünk. Most már csak várni kell,hogy mi történik. Esetleg valahol megtudják már most mondani,hogy számíthatunk e büntetésre?
Bár ha nem,akkor nem szeretném felhívni magamra a figyelmet :)
Sziasztok! újra itt...szóval ahogy a bnőm is írta,HAjdúböszörményi autópálya inf. felhívtuk, a pasi azt mondta ott nincs telepített kamera. Csak a "sárga" kocsis ellenőrzés. Most azon vitázunk,hogy arra mi van írva. Mi a leálló sávban láttunk egyet,amire az volt írva,hogy útellenőrző....
Az autópályás pasi mondta,hogy menjük vegyünk egy matricát,hátha mág elfogadja a rendszer,mert pár órát mér enged...
na megnéztem, itt a tuti:
magyarul a hétfő délután ötkor vásárolt matrica hétfő délután öttől érvényes szerda éjfélig, tehát nem egészen négy napig.
az aak honlapján pedig kerek perec ott van, hogy a rendszer rögzíti a vásárlás időpontját, és hogy "nem szabad érvényes matrica nélkül felhajtani az autópályára". magyarán ha lefotóztak, tudják bizonyítani, hogy érvényes matrica nélkül kocsikáztál, mivel nem volt vásárlás az ő rendszerükben akkor a rendszámodra.
Nosakkor...szerencséd volt, ennyi!
Nos...ha veszel egy 5napos matricát vasárnap este 23:30-kor, akkor az a matrica vasárnap este 23:30-tól érvényes, szerda 23:59:59-ig, komolyan nem értem mi ebben a nem érthető. Egy matrica a vásárlás pillanatától érvényes, visszamenőleg 1perccel sem.
Nosakkor?
azt hiszem nincs igazad :)
"Sikeres autópálya-matrica vásárlás! Info: ******; D1 napos
Érvényes: 2007.05.25 23:59 ig
Ár....stb."
Szóval ha nap végéig érvényes (márpedig mindig, akkor arra a 4 napra érvényes az smsben vásárolt matricád. azaz 0-24 óráig.
Legalábbis én számtalanszor vettem menet közben, majdnem pálya végén (sokórás út, néha pályaváltás is volt M3-M5) és nem jött bünti...
Nosakkor?
További ajánlott fórumok:
- Autópálya matrica ellenőrzés
- Autópálya matricával vásárolt autóra meddig érvényes a matrica?
- Autópálya matrica
- Megbüntettek, mert állítólag matrica nélkül használtam autópályát. De volt matricám!
- Hol lehet hungarycard szelvényfüzettel autópálya matricát venni kedvezményesen?
- Autópálya matrica: véletlenül elírtam a számot. Járt már így valaki?