Autómosás otthon (beszélgetés)
Köszi az infót. :)
Meg FI-nak is, megint tanultam valamit.
Én a "Papilion" márkát veszem és nem is drága.Kendők között is van különbség hiába alkoholosak.Ez oldja az egyik legjobban szerintem.
Cipőt is átszoktam vele törölgetni ha nem vészesen piszkos ,hogy mosni kelljen szivaccsal.Nagyon szépen tisztítja a cipő oldalán pl. a fehér részt is.
Pici alkoholt.
Olyat vegyél amiben van.
A színét nem veszi a festéknek,azokat a sárgájat oldja fel nagyon szépen és nem karcolódik.
De jó hogy mondod, tényleg vannak ezek a sárga pici foltok! Magasnyomásúval csapattuk, de csak halványult, komolyabb súrolásra pedig még nem volt érkezésem.
A popsikendő mit tartalmazhat, hogy az viszont lehozza? 🙄
Ami nagyon brutális,azt érdemes előtte mosóban leslaggozni 🙂
Egyébként ami a fáról lehulló sárga pici foltokat ami úgy rátapad,még a gépi mosó sem viszi le.
A gyerekpopsi törlőkendő viszont nagyon szépen feloldja,nem karcolja.
Meg végülis ha felis jelente valaki,nincsrá bizonyítéka,hogy pénzért takarítom.
Jóban vagyok a szomszédokkal,de hát sose tudni mert látják azt masok is,dehát csak néha van időm vállalni.
Azért azt megnézném, ahogy az én madarak által összef*sott, macskák által összesarazott kocsimat vizes törlőkendővel megtisztogatod. 😅
Egyébként van öko autósampon is...
Ha valaki netan feljelent,hogy a szomszed kocsiját mosom pénzért.
Végülis ez nem mindennapos és ezt bizonyítani is kell.
Nincs telkük.
Nem mindig csak időnként.🙂
A mi autóink is mindig tiszták.
Most, hogy van kertünk, a porszívózást időnként itthon csinálják a fiúk (férj, gyerek), és kicsit le is mossák, de az igazi autó takarítást az autómosóban csinálják.
Mindig csillognak-villognak az autóink.
Még sosem kérte meg egyiket sem a szomszéd, hogy az övét is tisztogassák meg. Csak időnként a bátyám és néhány ismerős viccelődik velük, hogy az ő autójukat is kitakaríthatnák...
És ez valami fétis nálad?
Úgy beszélsz az autómosásról, mintha valami szexuális élvezetet nyújtana neked és még azoknak is akik megkértek.
Azt hittem lány vagy és bikini alsóba csinálod, amit látnak a szomszéd pasik és ezért tartanak igényt a szolgáltatásodra. Bár a mai világban, simán lehet, hogy te izgalmasabb vagy a férfiaknak is....
Ha akarsz autót mosni, akkor csináld. Ne a bejelentésen gondolkodj, de szerintem itt nem is a jogszabály követéről van szó, csak el akartad nekünk újságolni, hogy te mennyire jól csinálod ezt.;)
Átolvasom.
Nincs kertük mert emeletes lakásban élökről van szó.
Nem napi rendszerességgel történne a dolog csak időnként ahogy időm engedi,hiszen van bejelentett munkahelyem napi 8 órás.
Kiporszívózom ,sima vízes mikroszálas törlőkendővel áttörölgetem majd szárazzal.
Először bent,majd ajtók között,kívül.
Gyönyörű szép lesz.