Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
Sziasztok !
Létrehoztam eg új fórumot:H1N1 betegtájékoztató néven.
Én a munkahelyemtől kaptam,mert mi ingyen megkapjuk.
hát nekem nagyon tetszik:) aranyos:) és szerintem helyes is:)
rövid, 2-3 mm es szőke haja van, barna szemű, 195 centi magas és picit macis..:) mindig is az ilyen pasik voltak az ideáljaim:D de tényleg.
azóta már kaptam tőle smst hogy szeretne velem komoly kapcsit:D és reméli hogy én is.. hát én is szeretném.. úgyhogy gyakorlatilag együtvagyunk:) nagyon remélem hogy nem gondolja meg magát:D
egyébként moziban voltunk, megnéztük a Páros mellékhatást:D jó kis film volt:) aztán dumcsiztunk, utána meg hazahozott kocsival....:)
köszönöm szépen, legalább tudom hogy mire kell figyeljek.:)
egyébként akarok egy kis pletykát?:D
na röviden elmesélem. ezen a héten, még hétfőn kezdődött asszem.. megismertem a neten egy pasit:)
és nemrég értem haza a randinkról.(szombat van):D
öszintén szólva nem tudom eldönteni hogy csak nem akart megbántani, vagy tényleg komolyan gondolja a dolgot...hát.. minden esetre elvileg holnap lesz msnen akkor kiderül. szegénykém jó későn fog hazaérni mert képesvolt elöbb engem hazahozni kocsival:D pedig vonatozhattam volna is..:)
Az én pajzsmirigyem alulműködik.(ez már népbetegség)
Röviden:2 éve egyszercsak már nem tudtam ébren maradni 2 óra hossznál tovább.Veszettül fájt a fejem,minden hang,apró nesz zavart.Apukám meleg megnyugtató hangjától egyszerűen idegrohamot kaptam.
A gyomrom állandóan görcsben volt,nem volt étvágyam,és a szám olyan furcsa ízű volt.
Először azt hittem hogy kávémérgezést kaptam mert már olyan szinten fájt a fejem hogy rengeteg kávét ittam, hátha koffeinbajom van.
A hajam úgy hullot,hogy elől már látszott a fejbőröm nagyon.
Elmentem a háziorvoshoz,aki egyből elküldött vérvételre,+igegdokihoz.
Az idegdoki megállapította hogy amúgy semmi bajom,csak fáj a fejem.
És a vérvétel eredményein szépen ott volt hogy TSH
+16
A TSH a pajzsmirigyet stimuláló hormon,ami akkor sok ha a pajzsmirigy nem működik rendesen magától.
Ezért ez az alulműködés jele.Gyógyszert szedek rá:L Thyroxin és köszönöm jól vagyok,már nem vagyok egyfolytában éhes,van kedvem mozogni,vidám vagyok, de 3 hónap múlva kontroll vérvétel.
Ha viszont kevés a TSH értéke akkor a pajzsmirigy túlműködik,és az agy elvonja a stimuláló hormomt.
Bocsi ha túlbonyolítottam,de nem tarthattam magamban:)Szóljatok ha valamit kihagytam:))
Mindenkinek szép napot!:)
Rendszeres nőgyógyászati vizsgálattal kiküszöbölhetjük már az elején ha van valami rendellenesség.
A meddőség is valaminek az eredménye.
Itt megint vissza lehetne térni a pajzsmirigy rossz működésére.
Sziasztok!
Csajok nem tűntem el végleg,és nagyon sokat gondolok rátok.Tényleg.
Kansas!
Ha a dokinak van elég esze akkor elküld vérvételre,és ott megnézeti a TSH,T3,T4 értékeket.
Pajzsmirigy értékek.
Nyugi:) A baj kezelhető. No para! :)
Sziasztok lányok!
A régi norbis fórumomon megy ám a haddelhadd:)
sziasztok
nagyon úgy néz ki hogy el kell mennem nődokihoz... valami gáz van ez egyre nyilvánvalóbb, és muszáj megtudnom hogy mi a baj velem:( és ha az amire a házidokim gyanakszik valamire mert az összes tünetem egyezik:( háát...
najó nem vészmadárkodom. majd kiderül. hétfőn kérek időpontot.addig még reménykedek.de
nagyon félek.
szia liliom:) rég voltál itt:)
Hogyhogy nem volt jojo? Amúgy gratulálok hozzá:)
Szia!
Na nehogy már feladd! Tessék többet enni, két zsömi a nagyon kevés...készítsd el előre a kajádat, vidd magaddal a rohanás közben és EGYÉL, mert azért is hízhatsz, ha nem eszel!!!
Ez parancs:D
Sziasztok!
Hogy vagytok? Régen voltam... :(
Hogy haladtok a fogyással?
Én lassan kezdem feladni.
Amikor elkezdtem dolgozni, azt hittem fogyni fogok az állandó rohanás miatt, de épp ellenkezőleg alakult.
6 kilót szedtem fel, pedig egész nap alig eszem, max két zsemlét, ami nagyon kevés, mégsem sikerül fogynom. :S
hát nem tehetek róla.. megszökött:( pedig ma volt egy tuti tervem hogyan tudom meg hogy esetleg én vagyok e az akiről ő beszélt.hát majd 2hét mulva:D
a kis dögje.. mérges vagyok rá hogy csak úgy otthagyott... a végén még nem kapja meg a szülinapi ajándékát...:D
de egyébként talonban van egy tali egy sráccal, szóval nem tom még mi lesz.
szia. hát arra számítottam hogy bejelented hogy ma a ma estét már együtt töltötek :)))))))))
nam baj, várok még :)))))))
sziasztok
remélem nem velem kapcsolatban vártok mert nem tudtam meg semmit sem:( nem is nagyon tudtam beszélni vele, mert a kis dög nem várt meg hanem elhúzott... pedig együtt szoktunk sulibol menni busszal:( mind1 nem agyalok rajta hogy mi baja volt...talán megtudom szünet után.. mert most 2 hétig nem látom.. illetve másfél , mert jövő héten abszolut kimaradnak az órák és utána meg csak pénteken nov..6. én lesz óra de akkor meg nem akar bejönni..:P lógós:P
ettöl függetlenül tök jo volt a hangulat ma... szociológiából a deviáns viselkedést tanuljuk és a sok hülyének túl sok ideje volt gondolkodni akkoriban, és rengetegféle elméletet találtak ki...pl hogy a női bűnözés a menstuációs időszakkal,és a terhesség időszakával függ össze, meg biológiai okok, hogy a bűnözésre való hajlam meg ilyenek... meg hogy bizonyos betegségek összefüggenek bűncselekményekkel..
pl akinek rossz a veséje az lopni fog:D
a pajzsmiritytúlműködésesek meg véres tetteket hajtanak végre:D
esküszöm néha szakadtunk a röhögéstöl a sok hülyeségen amit kitaláltak..:D
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!