AudaCity-vel kazi átírása CD-re... Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
szijja !!! :)
nem is lett olyan vészes, jól szól a kocsiban is, de mivel maximalista vagyok... nekiugrok majd mégegyszer.
Ezek fentvoltak a yout-n, de már mostani, 20 évvel későbbi kiadásban, elég tuc-tuc-ra áthangszerelve, úgy meg nem tetszettek
hát, erre számítani lehetett, nem tudom, a magnón fel lehet-e emelni a kimeneti jelet (azonkívül, hogy a hangerőt feltolja az ember).
Az audacityvel, ha már megvan a wav file, az amplitúdó növelésével lehet a hangerőt emelni bizonyos határokon belül, ám ez valószínűleg a zaj növelésével is jár.
Biztos, hogy a kazetták tartalma nem elérhető kereskedelmi forgalomban? Akkor lehet, egyszerűbb lenne letölteni...
ez érdekes, tehát ha skype-olsz, a másik fél hall téged (>> a hangártyabemenet mégiscsak működik), csak a windows nem hajlandó rögzíteni?
jó lenne, ha kipróbálnád ezt a skypeolást vagy a messengeres távhívást, hogy az tényleg megy-e. mert én inkább arra gyanakszom, hogy be se megy a hang, tehát a hangkártyával kell bíbelődni, illetve a beállításaival, hogy a mikrofonbement működjön...
au. :)
állítsd vissza :)
hát kérdés, hogy ez a "valami" a hangkártyához tartozó szoftver-e, vagy csak 3d party cucc, tehát extra szoftver.
első körben azt kellene bebiztosítani, hogy a sima mikrofonos felvétel a rózsaszín és a line-in aljzatokon keresztül megy-e. ehhez kell egy mikrofon. van mikrofonod, vagy olyan fülesed, amihez tartozik mikrofon?
2. körben meg kell győződni róla, hogy a megfelelő hangkártya-driver van-e feltelepítve. hangot lejátszani tudsz? youtube, stb? skypeolni?
nem controller, hanem a windows saját beépített ilyen kis minimál rögzíző szoftvere. start menü, programok, kellékek, szórakozás és asszem ott van. annak fel kéne venni normálisan, ami a line-in-en bejön.
a hangkártyának csak simán drivere van (gondolom, a legújabb) vagy van hozzá valami kis utility is, amivel lehet beállításokat állítgatni? nézted a vezérlőpult, Hangok menüben, hogy mi az alapértelmezett hangrögzítő?
próbálj rendes mikrofonnal vagy füles mikrofonnal is rögzíteni valamit ugyanevvel a Windows Sound Recorder progival, hogy az megy-e.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?