Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Átok levétel... tapasztalatok? fórum

Átok levétel... tapasztalatok? (beszélgetés)

2011. jan. 4. 10:39

Ha mindenképpen ragaszkodsz az átoklevételhez, akkor 2 profit tudok ajánlani, leinformálhatod őket a tiltottgyumolcs.hu - n, ahol tanítanak is. Veszelka Magdi és Bartha Marcsi személyében. Szakterületeik: Reiki - Angyalok - Kristályok - JÓSLÁS - AURA/csakra tisztítás - Tarot - Kézelemzés - Ingahasználat, átoklevétel stb.

Én már régóta olvasom a hirleveleiket, szenzációs jók. Van egy ezoterikus biblia könyvük is, mely szintén nagyon jó tanítómester. Mondom mindezt úgy, hogy van már vagy 20 éves ezós múlt és tudás a hátam mögött.

Ne vedd reklámnak, mert semmilyen érdekeltségem nincs velük kapcsolatban, pusztán a tudásukat, és a tanításukat értékelem nagyra.

Én egyetlen tanfolyamukon voltam eddig, de abban teljes eligazodást gyakorlatot és a végén beavatástis adtak. Tökéletes elégedettségemre. ("Elhalt lelkek hazasegítése" tanfolyam volt.)

Elérhetőségüket is megtalálod a honlapjukon, és szívesen ajánlom mindenkinek a hirlevelüket. Nagyon érdekesek, és tanulságosak.

2010. ápr. 21. 01:41

Sziasztok!

Nem tudnátok valakit ajánlani ezen a téren?

A netes hirdetőkben nem bízok, szerintem az "igaziak" nem hirdetik magukat, ezért nehéz rájuk találni.

Sajnos rajtam biztos van átok, bármihez nyúlok, bármibe kezdek balul üt ki, és ez már egész kiskorom óta így megy.:( Állandó célpontjai vagyok a támadásoknak, de hogy miért azt nem értem, amikor senkit sem bántottam.

Ahogy kerestem átoklevétellel kapcsolatos honlapokat jókat mosolyogtam néhányon :) Küldj emelt díjas sms-t az a Nr.1. :D

2010. jan. 28. 17:17
Helló! Én úgy gondolom igenis vannak átkok! Minden képen rossz lelkű emberek adják a rossz kívánságukat tovább! Szerintem zöme meg keseredett nő! Azt hiszem nekem is van jelenleg! Piros kötéllel próbálom le venni! Mivel az átok szóró nem mágus,remélem elég lesz !!!!
19. caffi (válaszként erre: 1. - Noysee)
2010. jan. 26. 17:50

Egyszer elmentünk egy jósnőhöz,h levetetjük az átkot....ott derült ki h átkot nem tud levenni,nem ért hozzá....ha már ott voltunk jósoltattunk....3000ft-ért kiderült h jósláshoz se ért:D:D

De ajánlottak egy másikat,ahova először csak a barátnőm ment!

A jósnő szerint volt rajta átok,miután levette róla,jobbra fordult a sorsa!

Így én is elmentem mert,2éven keresztül elég sok rossz történt velem,én megvoltam győződve,h egy régi barátnőm akart nekem rosszat(amatőr szinten jósolt....stb)

Meglepődtem mikor a jósnő ,kirakott,és közölte h vmi szent védelme alatt állok,ilyet nagyon kevesen csinálnak,ez annyira erős,h akár ő csinálhatta:)

Mikor elmeséltem,h egy volt barátnőm,átkától tartok....arra azt mondta,h lehet h amatőrként akart ártani nekem,de fordítva sült el a dolog,így védetséget produkált:):):)

18. 00495ec28d (válaszként erre: 17. - Noysee)
2010. jan. 26. 14:13
Magam is meglepődtem,de igen.Persze nem lettem milliomos vagy ilyesmi,de a "segítség"valahogy megérkezett mikor szükség volt rá.Én is úgy próbáltam ki ezt a dolgot,hogy mit veszthetek vele alapon,de van is benne valami az tuti!!!
17. noysee (válaszként erre: 16. - 00495ec28d)
2010. jan. 26. 14:06
És amikor elolvastad mi volt? segített vmit? még ha nem is megy mindig, azért valamit elértél vele?:)
16. 00495ec28d (válaszként erre: 15. - Noysee)
2010. jan. 26. 14:05

Igen,én is olvastam,de ebben van is valami!!!

Nyilván nehéz kontrollálni a gondolatokat,de bele lehet tanulni,bár nekem sem megy mindig.....:(((((

Minden esetre tuti meghatározó a hozzáállásunk bizonyos dolgokhoz,a gondolat teremt...ahogy mondani szokták...

15. noysee (válaszként erre: 14. - 64feff43a0)
2010. jan. 26. 14:01
Nemtudom lehetséges...ajánlottak egy könyvet..az a címe, hogy Titok...és lehet hogy az a baj hogy bevonzom a rosszat..mert mindig amikor elkezdek félni h "jajj úgyis csak átver ez is stb stb..." akkor meg is történik a rossz...kontrolállni kellene az agyamat..hogy a jóra gondoljak és azt vonzzam be...de nem nagyon megy :S
2010. jan. 26. 13:57
Igen,sokszor csak arról van szó,hogy sorozatosan bevonzunk hasonló eseteket újra és újra.Erről nem átok tehet,hanem azért ismétlődik ,hogy felismerd a változtatás szükségességét!
13. noysee
2010. jan. 26. 13:56
Én változtam...most is kikerültem azokat a 'bukkanókat', amiket elkövettem és tom h hiba lett volna most is elkövetni. Önismerettel nincsen baj...Sajnos vagy szerencsére kitanultam pár dolgot az ilyesmikkel kapcsolatban.
2010. jan. 26. 13:51
Nagyon egyszerűen ki lehet deríteni, hogy átok van e dologban, vagy szimplán te vagy a "hibás" a visszatérő helyzetekért: nézz magadba és gondolkodj el rajta, hogy te változtál-e a balszerencsés kimenetelü kapcsolataid során/után. Ha nem, akkor Meruru-val egyetértek: önismereti hiányosság van, nem átok. És akkor máris lehet az átoklevételre fordítandó összeget önismereti feltérképezésre költeni :-)
11. noysee (válaszként erre: 10. - Meruru)
2010. jan. 26. 13:48
hát csak nem tartom véletlennek...összekötve azzal amit mondott a volt pasim akivel 3 éve szakítottam...azt mondta h minden pasi ki fog használni.... hát azóta ne ecseteljem mi van :S rossz minden és nehezen tudom már kezelni..egyre rosszabb...
10. Meruru
2010. jan. 26. 13:46
Hát, szerintem a sorozatos balszerencse vagy nem jó vég a pasikkal nem feltétlenül átok miatt van. Én is hittem ilyesmit egy darabig, aztán rájöttem, hogy szimplán elrontottam a kapcsolatokat. Először. Utána meg hogy minden pasit ugyanúgy kezeltem. szerintem gondold át ezeket a dolgokat, nem biztos, hogy rögtön "átkozódni" kell.
9. szalszil (válaszként erre: 4. - 64feff43a0)
2010. jan. 26. 13:40
Valóban sok a kókler. Viszont egy "profi kötést" csak egy szintén profi tud eltávolítani, házilag csak egy szintig lehet hozzányúlni a dógokhoz. veszéleyes házibarkács módszerekkel operálni, mert még rosszabb is lehet a helyzet.
8. 64feff43a0 (válaszként erre: 6. - Szalszil)
2010. jan. 26. 13:40
Így van!Bizony hogy vannak,és sokan lebecsülik az életünkre gyakorolt rossz hatásait a negatív energiának.Több módszer van,hogy védje az ember magát,de valahogy muszáj,mert sok a rosszindulatú ember manapság.
7. noysee (válaszként erre: 6. - Szalszil)
2010. jan. 26. 13:39
nah az tök jó akkor :) jó lenne, ha nekem is segítene ez a dolog:/
6. szalszil (válaszként erre: 1. - Noysee)
2010. jan. 26. 13:37
Igen, voltam. Fizikailag is megkönnyebbültem és a helyzetem is gyökeresen megváltozott. Én hiszek benne, hogy vannak ártó energiák. Amióta ezt tudom folyamatosan védem magam.
2010. jan. 26. 13:35
hát igen..:) bár ez ismerős ..vagy is anya ismeri és végül is nem drága...de érdekes amúgy, mert anyáról is elmondott rengeteg mindent ami igaz rá...
2010. jan. 26. 13:34
Nagyon vigyázni kell!!!Annyi a hazug nyereségvadász,hogy őrület!Vagyonokat kaszálnak kizsákmányolva a bajbajutott emberkéken.Nagyon nehéz tényleg hozzáértő embert találni.Sokszor önmagán is nagyon sokat segíthet az ember megfelelő módszerekkel,és nem kerül vagyonokba sem.....
3. noysee (válaszként erre: 2. - Meruru)
2010. jan. 26. 13:32
Hát gond az van:/ ... van egy ilyen megérzésem, hogy egy illető megátkozhatott... mert 3 éve láncban ugyanaz történik velem a szerelmet illetve a férfiakat illetően... aztán meg szeretnék próbálkozni jósnővel.
2. Meruru (válaszként erre: 1. - Noysee)
2010. jan. 26. 13:29
Már van egy hasonló fórum. Amúgy mondjuk úgy láttam már sikeres átoklevételt. Gond van?
2010. jan. 26. 13:28
Volt már valaki jósnönél és vetetett le magáról átkot? mi volt utána? jobb lett a helyzet? tapasztalatok ?:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook