Atkins vs. Dukan diéta (beszélgetés)
az a dieta gyoz, ami az adott embernek megfelelo...
nem lehet ezt vagy azt MINDENKIRE rahuzni.
Alpári leszek, de nem érdekel.;-)
Szeretem amikor embereknek fingjuk nincs diétákról, de olyan 'okosnak' hiszik magukat, hogy akár a következő héten doktorálhatnának a témában.
Atkins és a Dukan szinte ugyanaz, legalábbis az elv ugyanaz.
Taurussal értek egyet. Nem a neten, mwem szájhagyomány útján kell megismerni egy diétát, hanem könyv beszerez, kiolvas, pont!
Olyanról felesleges beszélni, amiről lövésünk sincs, mert magunkat nevetetjük ki!
Szerintem!:-P
Azért nem értem ezeket a 'ne csináld mert sz.r a diéta' hozzászólásokat,mert az egészséges életmód a legtöbb ember szerint a sok zöldség,gyümölcs,kevés szénhidrát.
A dukan pl sok fehérje,zöldség. Ez akkor mitől nem egészséges?
Rengeteg mindent kipróbáltam,mióta megszülettek a gyerekeim, fogyogattam,de 75 kg alá nem sikerült lemennem. A dukant végső utáni lehetőségként próbáltam ki,nyár közepén kezdtem,minden felesleget leadtam azóta,most még tart a diéta,a megtartó szakaszban vagyok.
A hajam,körmöm végre rendbe jött,a bőröm is szép.
Az atkinst nem próbáltam,nem ismerem,de a dukan sztem jó módszer. Nem a netről kell összeollózni,hanem megvenni a könyvet.
A paleóhoz valamelyest hasonlít,de ez kevésbé időigényes.
Én pl. paleozok 6 hónapja
Régebben diétáztam ezt is azt is, sőt szétválasztósat is, de mivel egy életen át nem tartható, igy visszahiztam, sőt ráhiztam.
Nem mondom, hogy a paleo egy diadalmenet, nekem meg kell vele küzdenem, de ugy néz ki, hogy tartaható nagyon hosszú távon:)Ja és fogyok tőle
Tessék egy értelmes hozzászólás: hosszú távon nem fogsz fogyni. Amint egy kevés széndhidráthoz jut a szervezeted, azonnal elraktározza.
Elsavasítod a szervezeted. Ha mindenképpen tartósan szeretnél fogyni, akkor a nyers-diétát ajánlom, ami még egészséges is, szép lesz tőle a bőröd, hajad, körmöd. Ami a Dukanról és Atkinsről egyáltalán nem mondható el.
ui: Atkins túlsúlyosan máj és epe betegségektől szenvedve halt meg.
Jajjgatók, és egyéb okosok kíméljenek!
(egészségtelen, ilyen, olyan, amolyan) Az élet is egészségtelen, ha azt vesszük.
A többieknek előre is köszi az értelmes hozzászólfast!:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit ettél/eszel ma? -csak Atkins diétát követőknek
- Negatív tapasztalatok az Atkins diétával kapcs.
- Atkins diéta - az 1. fázis szabályai
- Atkins diéta - nem rossz ez!
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni
- NAGY DIÉTA VÁLASZTÓ: Atkins, Dukan, Norbi, CH számolós, 90 napos, Level, fix menüs stb. Ti mi alapján választottátok ki a nektek megfelelőt?