Asztma és a koronavírus (beszélgetés)
Huu hat nalunk is hasonlo a helyzet gyogyszereket kb ugyanezeket szedjuk.
Akkor tenyleg bizhatunk benne ha ennyi orvos mondja:-)
A legjobbakat nektek!
En 2 terhesseggel szedtem vegig az allergia gyogyszert.Megpusztultam volna az asztmámtól ha nem szedhettem volna,mert nekem azok valtjak ki a kohogest.
Azert ha szenvednem tole kerdezz ra te a pulmosnal inkabb.
Ezt talaltam:
Allergiás vagyok ludtollra az összes pollenre, atkára, porra. A háiorvos telefonon beszélt a tüdőgyógyászra. Azt mondta terhesen ez van mást nem írhat fel.
Nem enyhe hapcizok viszket az orrom fújom olyan piros mint a duda viszket a szemem könnyezek
..és ugye azért.mentem most is már már befulladtam.
Ebben az időszakban én nem megyek máshová ráadásul van itthob egy 2 évesem meg egy 7évesem. Ez van szenvedek de legalább nem fulladok...
És mire vagy allergiás?
Ha a pollenekre raadasul ami most is van..mert en pl mindegyikre,akkor mindenkepp kell az allergia gyogyszer plusszba ahhoz a spray ahogy az orvos előirta.
A lordestin az ami nekem a legjobban bevallt.En betelefonalnek es rakerdeznek h nem kellene e szedned..ha azt mondja igen akkor fellövi felhőbe es eltudsz menni kivaltani.
Csak fura h nem írt fel ilyet.
Nem lehet,hogy nagyon enyhe allergiad van?
Allergiára allergia gyógyszert kell szedni.
A budesonid asztmának a megelőzésére van.Egy gyulládoscsökkentő gyógyszer.Én is hasonlót használok napi 2x es ehhez jön a lordestin allergia gyógyszer egesz evben meg persze a ventolin ha kijon az asztma.
Allergiara nem kaptal semmit?
Igen én is ezt remélem.Köszönöm!
Amúgy gyulladásgátló hörgőtágító.
Remelem nem mert a neten is azt olvastam sok helyen h ha rendszeresen hasznalva van a megelőző akkor nem jelent nagyobb kockazatot.
Csak közben jönnek a hírek ès mar azt se tudom mi igaz mi nem.
Értem.Köszönöm h ilyen reszletesen leirtad.
De akkor amit a pulmonologusok mondtak,hogy ha rendszeresen hasznaljuk a megelőző sprayt akkor úgy nem vagyunk veszelyeztetebbek akkor ez nem igaz szerinted?
Sziasztok!
Asztmásoktól kérdeznék.
Nektek mit mondott a dokitok?
Nalunk én is a kisfiam is az.
Bár a kisfiam kruppos inkabb az asztma nagyon enyhe.
En viszont allergias asztmas vagyok es mindenre allergias.
Nekem azt mondta az en es a fiam orvosa is,hogy ha rendesen van hasznalva a megelőző cuccunk akkor nem vagyunk veszelyeztetebbek.A dohányosokra veszelyesebb.Csak fontos,h hasznaljuk.
Nektek mit mondtak?
Most is olvasom belehalt valaki mert gyerekkoraba asztmas volt.
Nem ertem h mi koze egy gyerekkori asztmanak ahhoz amikor azt mar kinőtte..miutan mult idoben irjak..
Mostmar lekattanok a bulvarrol mert csak befos.atjak az embert meg jobban.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus fórum
- Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt?
- Terhesség koronavírus idején
- Aspirin Protectet javasolt valakinek az orvosa koronavírus fertőzés esetén?
- Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos?
- A koronavírus korlátozásoknak, kijárási tilalmaknak van bármilyen hatásuk a születések számára?