Aszalt meggyes brownie recept
Az Aszalt meggyes brownie hozzávalói:10 dkg vaj
25 dkg barna cukor
7 dkg méz
27.5 dkg étcsokoládé
4 db tojás
7 dkg liszt
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg aszalt meggy
Az Aszalt meggyes brownie elkészítési módja:
A sütőt előmelegítjük 160 °C-ra. A vajat a cukorral és a mézzel együtt felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és alaposan összekeverjük. A tojást enyhén felverjük, hozzáadjuk a csokoládémasszához, majd hozzákeverjük a lisztet és a kókuszreszeléket is, és jól átforgatjuk. A masszát egy 15x20 cm-es, sütőpapírral bélelt sütőformába öntjük, a tetejét megszórjuk az aszalt meggyel, és a sütőbe helyezve 20 percig sütjük. A sütőből kivéve félretesszük hűlni, majd 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. A brownie-t tálalás előtt a papír segítségével kivesszük a formából, és kockákra vágjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2014. febr. 8. 09:33
Az aszalt meggyes brownie elkészítési módja és hozzávalói.