Árulkodó szerető (beszélgetés)
Elképzelhető igen . Néha odáig fajul a dolog ,hogy a feleség leszedi a bringáról a szeretőt. Vagy a presszóban összeveri. Vagy nem szól semmit évtizedek óta.
Mit ártott neked a szerető? Ő is be akar árulni téged ? 🤔
Egy felnőtt ember viselkedjen mindig úgy,az ne legyen kompromittálható.
Gondolom nem bevásárlás közben fotózott le, mert azon ugye nincs mit szégyellni.
Mégis hogyan? Akkor neked is terítened kell.
Névtelen levél ósdi módszer.
Miért ne kellene?
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Viszont egy méltó intelligens befejezésre , kell hogy legyen igény.
Ha évekig együtt szövetkeznek.
Már írtam, véletlen a kiírás egybeesése, ne bántsátok a vallomások kiíróját itt.
Valóban az az előzmény, hogy hét házas egyénnek viszonya volt.
Melyik a nagyobb szemétség?
Ha azzal zsarolnak, hogy a képet melyet titokban készített rólad az összes Fb ismerősödnek elküldi, vagy ha beárulod a házastársának, hogy saját névvel, saját képpel van fenn társkereső oldalon.?
Az az előzmény, hogy egy házas férfival kufircoltál, és most bosszút akarsz állni rajta. Jobban tennéd, ha emelt fővel tovább állnál, és egy kicsit magasabbra tennéd a lécet.
Most abban a helyzetben vagy, hogy hozhatsz egy döntést, kilépsz a homályból, keresel egy partnert, aki felvállal, vagy világéletedben mások titokban használt macája leszel.
Ha erre gondolsz: " Ma megmondom a barátnőmnek, hogy a férje évek óta csalja, mert álomvilágban él."
ezt nem én írtam.
Itt a barátnő árulkodna. Bár nem derül ki, hogy az eset hasonló-e , hogy vele csalja.
Ebben az esetben amit én kérdezek, a szerető, a házastársnak.
Gyenge jellemre vall, ha a tehened megdöglött, dögöljön meg a a másé is.
Amíg szerető voltál, nem érdekelt az erkölcse, most már fontos?
Gusztustalan vagy!
Nem aggódom!
Én akarom őt beárulni.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Házas férfi szeretője lenni
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Hogyan alakulhat ki a gyerekkori asztma, mik az árulkodó jelek, mikor lehet arra gyanakodni?
- Részt vett innen valaki a Kiefer csoport által indított Árulkodó hazugságok nevű tanfolyamon?