Artdeco szemhélypúder alapozó (beszélgetés)
Én tegnap kezdtem el használni a szemhéjalapozót és vettem néhány szemhéjpúdert is, teljesen odavagyok mindegyiktől!!! A szemhéjpúdert tegnap egy olyan szemfestékem alá tettem, ami gyakorlatilag délben már el is tűnt a szememről és még este, edzés után is (!!!) a szememen volt!!!!
A szemfestékei pedig olyan gyönyörűek, hogy még! Nem mondom, h olcsó (1.790,- Ft/db), de elég sokáig elég, mert kevés kell belőle.
Ja, és vettem vízálló szemceruzát is és még az is a szememen volt, szóval oda-vissza voltam a gyönyörtől! :-)
Az Artdeconak nagyon jó cuccai vannak, csak ajánlani tudom. Én is már gondolkodom a szemhéjalapozón, már szemezek vele, múltkor ki is próbáltam a kezemen, a Douglas-ben, majd hazajöttem, kézmosás, majd fürdés, és nézem a kézfejemet, hogy mitől csillog? Még mindig látszódott az alapozó...
Most vettem All in one szempillaspirált, nagyon tetszik! Szemhéjpúderem is van, az sem rossz, és rengeteg féle színben van, gyönyörűek. Ma voltam az Ázsia centerben, ott 800 ft-ért adják, és tuti eredeti.
Még ami érdekel, az a Double Finish alapozó-púder. Használ valaki ilyet?
Szokott lenni bizonyos drogériákban ingyenes smink.
Voltam már én is,és Art d.-val készítette a sminkem.
Tartós volt nagyon,nem kenődött el.
Ajánlom Neked nem fogsz csalódni.
Bevallom nekem 300-forintos körömápoló alaplakkom van most fent és ez a 3. nap pedig ma is kétszer mosogattam.
Nekem a drágább lakkok nem váltak be sőt volt olyan amelyiktől sárgás színű lett a körmöm :(
szia
érdekelne hogy amikor alulkihuzom (belül) akkor is tartós? mert nekem az a gond hogy belül huzom ki és mivel ott nem száraz a szem igy gyorsan kopik
Ok valóban :)
Av..-ból sokat próbáltam kiszárította a bőröm.
mármint a szemhéjpuder nem volt a legjobb fajta (egyszerű avon) nem a szemhélyalapózó.
csak lehet rosszul fogalmaztam :)
Nem márkás?
Hát nemtom én a D... láttam
Ö. Nóri reklámarc.
Nekem ez a termékcsalád bevált.
Ugyan nem olcsó de minőségre jó nagyon. Még a pillaspirált is ajánlani tudom
További ajánlott fórumok:
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Nagyon ciki, ha csak alapozó van rajtam?
- Jó alapozó/púder zsíros bőrre ami nem csak 1-2 óráig jó, tudna valaki ilyet?
- Hogyan válasszak alapozót?
- Ha sminkeled magad, akkor hogyan teszed igazán tartóssá az alapozót az arcodon, illetve hogyan fixálod azt?
- Te milyen alapozót használsz?