Arra lennék kíváncsi hogy ha egy ismerősöm letöröl magánál valakit arról hogy bizonyosodhatnék meg anélkül hogy megkérdezzem az ismerősöm? (tudásbázis kérdés)
Csak egy közös ismerősötök van? az, akit megkértél, hogy törölje? Mert ha nem, és a többieket mutatja, akkor törölte őt az ismerősöd (egy-egy személyre nem lehet lekorlátozni a láthatóságot, csak az összes ismerősre).
Vagy nézd meg az ismerősöd ismerősei között, hogy ott van e.
Értelek.
De nem lehet hogy a lány olyan cselt használt valahogy hogy nem jelzi a közös ismerőst miközben neki megvan?
Bővebben:
Van egy lány akit megkértem hogy töröljön le a listájáról valakit. Arra lennék kíváncsi hogy hogy bizonyosodhatnék meg arról hogy valóban letörölte nem csak elrejtette hogy azt hittem hogy letörölte?
Ha megnézem a letörölt személyt akkor nem jelzi, hogy a lánynak és nekem ő a közös ismerősünk.
Egyszerű a képlet.
Vagy te és az ismerősöd, meg a harmadik személy.
Utóbbinak nézd meg az adatlapját, hogy van-e közös ismerősötök, és ha igen, akkor ki az.
Így rövid úton kiderül, hogy törölte e, vagy sem.
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?