Aranyszínű szandihoz milyen színű ruhát lehet felvenni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Írni akartam neki a pánt ügyében, de valaki megelőzött. Hát kíváncsi leszek a válaszára.
Olyannal találkoztam már, hogy többet adott meg postára. Csak ilyenkor oda szokták írni, hogy az csak tájékoztató jellegű az összeg. De bármelyiket is venném meg először úgy is megkérdezem azt is.
Szerintem arany szandihoz szinte minden jó. Fekete, fehér, sötétkék, zöld, barna, piros..stb..
De ezzel a szandival nem oké vmi tényleg.
Ráadásul mindegyikben írják, amit én is mondtam, hogy többet számol fel postára.
Én azért beírnám neki kérdésbe, hogy csak nem le van vágva egy pánt a szandálról?
Kíváncsi lennék, mit reagálna.
Bár olvastam, hogy mégse jó vétel a szandi, de én imádom az arany színű papucsom.
A rózsaszín ruhámhoz jól passzol, farmerhez is jó, sőt még nem találtam olyat a ruhatáramban, ami ütötte volna a papucsot. :)
Most, hogy jobban megnéztem, az oldalán tényleg úgy néz ki, a sarka felé a pánt mögött.
Ezt jó tudni, hogy ilyen könnyen tönkremegy. Néztem az értékeléseket is, hát van egy pár nega.
Nem furcsa a kép?Mintha mindkét cipőn le lenne 2-2 pánt vágva.Vagy csak én látom csonknak a bokapánt mögötti izéket? :))
Ezzel a sarokborító anyaggal vigyázz,mert ha hozzáér valami felszakad.Lehelletvékony az egész,nekem 2 nap alatt tönkrement :(
Sziasztok!
Ti mit venétek föl egy bulira?
Miért szabadkozol?:)
Neked tetszik és kész, más véleménye nem érdekes.
További ajánlott fórumok:
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Milyen színű ruhát illik felvenni keresztelőre?
- Hogy hívják a régi piros tv-formájú aranyszínű rajzolótáblát?
- Halvány rózsaszín nadrághoz milyen színű felsőt lehet felvenni?