Aranyhalság! (beszélgetés)
timycat: Tudom, a párom is ezt hajtogatja folyton, doki, doki, doki...
Simpli Ficatio: Ha nem napi eset lehet normális, de ha minden nap, akkor lehet egy cipőben vagyunk.
CILUSKA: 50 felet nem aggódnék ennyire, és a korra fognám, de még csak 24 vagyok. :-)
Nem megoldás, de egy átmeneti trükk: Notesz, a fontosabb dolgokat, párom segítségével össze írjuk.
akkor lehet de Ő 25éves lesz....
szerintem nem normális dolog..
és irány a doki....
Mi is volt az eredeti kérdés?
Mire ideértem az olvasással, elfelejtettem...
Félre a tréfát!
Nagyon sokszor vagyok úgy, hogy mire kiérek a spejzbe, elfelejtettem, hogy miért mentem ki.
Kétszer-háromszor leellenőrzök minden fontosat (gáz, konnektor, ajtó zárás, stb.) mielőtt elindulok itthonról.
Hova is tettem a mobilomat? Hol van a kulcscsomóm?
A Kedvesemmel sokat nevetünk ezen.
Ráfogjuk, hogy a korral jár.
Köszi:)))
Látom a te emlékezeteddel nincs probléma:))
Írtad hogy nem akarsz orvoshoz menni, de ha rám hallgatsz mész.
Mert előfordul az emberrel, hogy elfelejti minek is indult ki a konyhába, vagy éppen 5 felé figyel és lerakja a kulcsait, majd nem emlékszik hova... de nálad szerintem ennél több van pl tárgyak nevének elfelejtése :S
Szórakozottság, lehet.
Sokszor már csak nevetni, rosszabb esetben sírni tudok rajta.
Hát, hogy a fejembe mi van, maximum csak egy koponya feltárással derülne ki.
Párom valószínűleg, egyből megmondaná: káposzta lé. :-D
Buerlecithin => "csoda gyógyszer", sajna az ilyen midnent gyógyító szerekben nem hiszek.
Viszont már, került a zokni, a hűtőbe. (az hogy hogykerült oda, fogalmam sincs)
Buerlecithin!!
Nekem jó volt!Nálam is előfordult,hogy a lakáskulcsot a hűtő zöldségtartó rekeszébe(?!) raktam,majd pánikba esve kerestem fél napig...
Biztos nem az, mert általánosságban mindenre vonatkozik. Olyan hogy minden nap használt tárgy neve, mint pl.: pohár.
Vagy a mondatom közepén, egy filmszakadás.
Remélem, hogy a párom nem felejtem el.
A dokihoz menés meg csak végső esetben.
Mikor már megkérdezi az orvos: Mi a panasza, és a válaszom csak ennyi: Elfelejtettem.
Pont nem rég olvastam egy tudományos értekezést erről a "jelenségről".
Szóval nyugodj meg ,teljesen természetes dolog.Valami ajtó effektusnak hívják....ehh kár hogy nem tudom ,hol ,mikor ...olvastam.
ha igazán szereted a párod, sose felejted el...
amúgy menj dokihoz.....
Sziasztok!
Egy Aranyhal memóriája 4 másodperces.
Nos sokszor van olyan hogy ezt sikerül alulmúlnom.
milyen módon lehet a memóriánkat fitten tartani, hogy ne fordulhasson elő pl, olyan hogy mikor a konyhába kikészülök és a papucsomat keresem, el felejtsem, hogy hova is indultam.
Sokszor attól félek, hogy a páromat fogom egyszer elfelejteni...