Aranyhal szaporulat (beszélgetés)
Adtam le kisállatkereskedésben aranyhalat, és 1.000ft-ot kaptam darabjáért. Úgy tudtam csak beveszik ingyen a halakat hogy ne legyen a szaporulat macska kaja vagy horgász csali.
Igaz lehet hogy jelent valamit álom. Az én álmom pénzt jelentett és kaptam.😂
Érdekes, mert más üzletek nem kevés pénzért árulják.
Az új kis tavamba kaptam fórumtárstól 5 aranyhalat. 7-15cm közöttieket. Aztán mikor megműtötték az egyik szememet és jobban láttam, felfedeztem hogy van 5 pici hal is a tóban. Kérdeztem fórumtársat szerinte hogy kerültek ezek ide, azt mondta, valószínű a szintén tőle kapott vízinövények gyökerén voltak a megtermékenyített peték. Nálam keltek ki. Igen ám, de kicsi a tó, 5 halnál többet nem lenne egészséges tartani benne. A picik még nőhetnek, ha muszáj ki is teleltetem őket, de legkésőbb tavasszal menniük kell.
Nem adnám semmiképp macskának. Ismerem a Minizoo-t, 2 is van belőle. Ha megyek vásárolni, bemegyek, megérdeklődöm befogadnak-e párat. Köszi.
Nem sürgős, van még időm helyet találni nekik, még csak 3-4 centisek, most kezdik felvenni a végleges színüket.
Ha van Face regisztrációd, esetleg ott is megoszthatnád, vagy ott van a Marketplace.
Én sem tudnám megölni őket.
Mennyi halról van szó?
Egy jó ebéd kijönne belőlük?
Köszi, igazad van.
Az aranyhal lelőhely Balatonvilágos, az M7-es balatonvilágosi lejárójától 3 percre.
Már több az aranyhal a tóban, mint amit az egészségesen elbír.
Szívesen elajándékoznék néhányat. Aki kéri, vagy ismer olyat aki szeretne a tavába, kérem hogy jelentkezzen.
További ajánlott fórumok:
- Ha ma kifognám az aranyhalat... (3 kívánság)
- Az aranyhalat egy akváriumba lehet tenni a vitorláshallal?
- Valóban állatkínzás a gömbakvárium? Ha mégis beszereztünk egyet, mit tegyünk bele, ha nem jó az aranyhal?
- Levegőztető aranyhalaknak
- Van egy aranyhalam (akváriumban) 2 napos a víz benne és enyhén zavaros illetve a teteje olyan mintha zsíros, olajos lenne.Mit tehetek vele?
- Ismeri valaki a periszkóp szemű aranyhalat?