Apró kreatív ajándékötletekre lenne szükségem (beszélgetés)
drága Mazsinka...ne hogy azt gondold hogy te aztán a világon minden embert úgy ismersz hogy azonnal ítélkezz fölöttem. Ha nem tudsz azonosulni a témával akkor ne olvasd el...ebben a fórumban semmi helye a konfliktuskeltésnek...ötletet kértem ha nincs akkor húzzál el és ne kötekedj.Majd én tudom mi kell a páromnak. KÖSZÖNÖM!
Egyébként köszönöm az SEGÍTŐKÉSZ válaszolóknak :D A sör jó ötlet úgyis mondogatja mostanában hogy egyre jobban szereti...:)A cd-s ötletre gondoltam de nem igazán vannak közös számaink...
Valami szép mécses,vagy gyertya.
Én készítettem egyszer hűtőmágnest a fotómmal,de valami vicces fotó a jó hozzá.
Hajtogatott darumadár,japán hagyomány szerint boldogságot hoz.
keress rá a barátunknál : gondolat lekvár
azt hiszem ez a neve:) de a lényeg,hogy egy befőttes üvegbe teszel kis cetlikre írva idézeteket,gondolatokat,bölcsességeket.tetejére kupak,majd valami kis kockás anyagból díszítés,mint a lekvároknak van!minden nap eszébe fogsz jutni és minden napra "mondhatsz" neki valamit
Az a helyzet hogy a barátom nemsokára koliba fog költözni messzi innen.A szülinapja pedig szeptemberre esik így az jutott eszembe hogy csinálok neki 20. szülinapjára egy kis dobozt, amibe dolgokat gyűjtök amiről majd kettőnkre gondolhat.A cél a 20 apró ajándék lenne, de ha nem jön össze sem baj nem akarok felesleges "tömőanyagokat".
Eddig amit kigondoltam:
1 Egy kis levél hogy mégis tudja hogy mi miatt kapja ezeket.
2 a kedvenc csokija
3 egy bekeretezett közös kép,
4 kuponfüzet( a kuponokat hétvégente válthatná be nálam mikor hazajön ágyba reggeli, nagy közös séta...)
5 Hétköznapokat szépítő cukorkák( Ez egy kis mosoly csalogató amit én csinálnék . Mindössze egy befőttesüvegre egy kinyomtatott feliratra és sok cukorkára lesz szükségem )
6 Egy törölközőt, amire ráhímzem a nevét
7 Egy sárgadinnyés rágót(ennek külön története van)
és 8.nak csinálnék egy kis zoknimacit kabalának.
Ha tudtok írnátok nekem ehhez hasonló apróságokat?
Köszönöm :D
További ajánlott fórumok:
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?
- Legjobb barátnő 18. szülinapjára milyen kreatív ajándékötleteitek vannak?