Április 1 :-) (beszélgetés)
No jónapotmá!
Ittsejártak mán jójideje!
Megnéztem, köszi.
Nagyon jók :-D El is raktam a kedvenceim közé !
Sziasztok! Mi a párommal gyakran megtréfáljuk egymást. Pl vettem neki összel egy önygújtót amit elloptak töle, szegényt nagyon bántotta ezért vettem neki újra egy olcsóbbat h legyen mit ellopni vagy elhagynia és egy drágábbat, aztán a drágábbat karácsony elött egy szórakozóhelyen a barátaink segitségével én elcsentem, hogy belegraviroztassam a kezdöbetüinket (karácsonyi meglepinek). Szegényt annyira sajnáltam de amikor ünnepek után egy kávézóban a barátja kihivta öt beszélgetni és mire visszajött ott volt az öngyújtó az asztalunkon...na az a pillanat mindent megért:-) Ezen a héten pedig szabadhetes vagyok és reggel irtam h lesz egy meglepim mire hazaér (szomszédok vagyunk de nem
lakunk együtt) mikor telefonált mondom h sajnos be kellett mennem dolgozni a munkatársnöm helyett mert rosszul lett, de szaladjon fel hozzám a meglepiért mert fontos, aztán elbújtam az ajtó mögött egy jó kis ruciban...na az a pillanat is
sokat megért:-)
Még nem tudni mi vár Ránk holnap.
Ha gondoljátok, tartsunk beszámolót a vicces eseményekről..
Jó éjt mindenkinek !
Mi az egyik kollegának mondtuk hogy amíg kint volt kereste a párja telefonon, és kéri hívja vissza. :-)
Egyszer meg elbújtunk az egyik elől aki egy másik részlegen volt pár órát, ésmikor visszajött csak egy valaki maradt ott, és közölte vele hogy a többiek hazamentek, beis vette, és amikor közeledett a mosdó felé, előugrottunk vagy tizen. :-) Majdnem infarktust kapott :-(
Én gyanakodva várom a holnapi napot. :)
nincs ötletem de megszívatnám az egyik másik munkatársam :)
a legszebb öröm a káröröm :)
Az nem baj, hogy nem vagy rá vevő, hiszen nem vagyunk egyformák. Valószínű nem is próbálkoznak nálad ilyenekkel,aki ismer azért, aki meg nem ismer azért.
Hidd el egy tréfa nem azt jelenti, hogy kárörvendés. Azért is írtam már le, jó kapcsoltban kell azzal lenni akivel tréfálkozunk, hogy utána közösen nevessünk egy jót. szürke hétköznapjainban nem árt kizökkeni kicsit.
Tiszteletben tartva mások habitusát :)
Vidám napot!!!
Hol az a papir, imádom a nutellát? DD
Apukámat verték át nagyon régen.Gyereke született és hol Kornélhoz gratuláltak, hogy Andreához.
Régen szégeltem ezt a napot mindenki vihogott rajtam.-most is azt teszik csak most már én vihogok jókat mivel elég ritka szülinap
bekentem a wc papírt nutellával :D és úgy hagytam, nem húztam le :D
kiváncsi vagyok a párom arcára :D
én már ma elkezdtem :P
Szerintem jó ez a nap, ha az ember nem nevet picit, besavanyodik :)
Én töröm a fejem h szüleimet, hugomat mivel lehetne megtréfálni :D
Persze csak módjával, nehogy sértődés legyen belőle :)
Szerintetek? :)
Mindíg szerettem, sosem bántam, ha velem is megcsinálták. Már előre tervezgettem.
Pl.amikor kisebb főnök voltam, kimentem a szobámból, egy idő után vissza komoly képpel. Be kell mennetek a nagyfőnökhöz. Be is mentek, mindannyian, utána együtt nevettünk. Jó, hogy volt titkárnő, aki megállította Őket. Mert ha nem, lehet
hogy repülök. A férjem is vevő volt rá, a lányommal viszont nem lehet megcsináln. Sokáig próbálkoztam, de leszoktam róla. Kicsi korától durci lett, nem nevetett. Így lett összerakva. Nem mindenkivel lehet, illetve szabad. Mérlegelés!!!!
Ez nagyon jó lesz, már előre mosoly ül az ember arcára..
Én egyszer rég egy barátomat vicceltem meg azzal, hogy küldtem sms-t, hogy itt vagyok a munkahelyén, jöjjön ki kicsit beszélgetni.
Ő meg válaszolt, hogy : tényleg ?, hát most sajnos nem tud jönni, ne haragudjak, de potyára tettem meg az utat.
Annyira bevette, hogy ott vagyok, hogy nem hitte el, hogy csak vicceltem :-) Ördögien jó volt.. :-))
Gyűlölöm a kárörvendő röhögéseket...
Sajnos, nem vagyok vevő az ilyesmire.
:)))))))))))
De kis morci vagy!:)))))
Néha jó kizökkeni a nyűgös, besavanyodott hétköznapokból. Én is szeretem,de tényleg csak azzal aki fogékony rá, és tudom éppen nincs akkora problémája, hogy megzavorm vele az életét.
Sok sikert hozzá! Örülök, hogy ilyen vidám vagy.
Én szeretem, mert jó viccelődni..
Ötleteket várok a kollégáim megvicceléséhez.
Senkivel nem teszem, és velem se teszik meg!
És nem is ajánlom senkinek!
Szórakoztassa mindenki saját magát!