Ápoló Okj 2323-10 és 3717-10 kidolgozott tételekre lenne szükségem (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a választ,és a jó tanácsot + a megértést :)
Eddig nekem is kitűnőek a vizsgáim,kicsit maximalista vagyok,és biztos nem állok meg a vizsga után sem,szerintem pont az egészségügy is egy olyan szakma ahol holtig tanul az ember.
Szia!
Ha nekem lenne odaadnám, szívesen. De már rég volt. Odaadtam a kolléganőimnek, akik utánam jártak a főiskolára, sőt még jóindulatú tanácsokkal is elláttam őket. Én is munka mellett, gyerek, háztartás, család mellett tanultam sokat, nagyon sokat.
Én nem így látom, ahogy az előttem szólok. Nodesegond' nem vagyunk egyformák.
Viszont tanácsolnék: ne dolgozz ki tételeket, elő a szövegkiemelővel, pirossal, zölddel, kékkel, aláhúzni, felkiáltójel, egyéb jelölések.
Mindig így tanultam. Talán ha 10%-ban dolgoztam ki tételeket. Mindig kitűnőre vizsgáztam.
Menni fog. Nyugi. Kellenek az ilyen kollégák a rendszerben, drukkolok neked:
...egy főnővér:)
Nem lusta vagyok,ápolóként dolgozom 12órás műszakban,mellette csinálom az átképzést,mivel a munkáltató kötelezett rá.
Hozzáteszem saját költségen,és saját szabadidőmben járok gyakorlatra is,nem kis távolság,ugyhogy az utazási költség sem kicsi.
Nem panaszkodni akarok,szeretem a munkám,azért csinálom,és csak támpontnak szánnám a tételeket azon kedves emberektől akik segítenek.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Kidolgozott cukrászati tételekre lenne szükségem öcsém részére...Cukrászok segítenétek?
- Sziasztok! Idén érettségizem, és tételekre lenne szükségem. Esetleg tud valaki segiteni?
- Ápolási asszisztens tételekre lenne szükségem!
- Tud valaki segíteni? Munkajog alapvizsgához lenne szükségem (hatályos) kidolgozott tételekre